Медия без
политическа реклама

Стойчо Младенов: Ганчев управлява все едно си е в Ловеч

Тук цесекарството се спазва, обяви новият оперативен директор на "ЦСКА 1948"

25 Авг. 2022
Стойчо Младенов по време на представянето си като оперативен директор на "ЦСКА 1948".
СПОРТАЛ
Стойчо Младенов по време на представянето си като оперативен директор на "ЦСКА 1948".

Бившият треньор на "ЦСКА-София" Стойчо Младенов направи ново остро изказване срещу собственика на клуба Гриша Ганчев и изрази разочарование от обстановката в момента на ст. "Българска армия".

"Имаше (б.ред. - преди) една последователност в политиката на ЦСКА, всички ръководители я спазваха. На най-добрите и заслужили футболисти даваха възможност да продължат да работят в системата на ЦСКА, докато сега се получава обратното - употребяват ни и ни захвърлят. И ни принуждават да взимаме такива решения, каквото взех и аз (б.ред. - да приеме офертата да стане оперативен директор на "ЦСКА 1948")... Любовта ми към ЦСКА никой не може да ми я отнеме. Това, че съм преминал сега в "ЦСКА 1948" - един клуб, създаден и основан от фенове на ЦСКА и бивши мои колеги… Искам да попитам защо ние сме там?! Бяхме употребени и изхвърлени. Мен ме принудиха. Отнесоха се много лошо с мен. Отношението след декември беше катастрофално! Къде да отида? Тук виждам, че цесекарството се спазва", коментира Младенов. Той заяви също по адрес на Гриша Ганчев, че управлява "ЦСКА-София" "все едно си е в Ловеч".

Треньорът на "ЦСКА-София" Стойчо Младенов даде скандална пресконференция, на която влезе в конфронтация със Съдийската комисия, БФС и дори със собственика на клуба Гриша Ганчев.

Младенов мотивира решението си да започне работа в "ЦСКА 1948" и отвърна на критиките на фенове на "ЦСКА-София", че е предател. "Целта на моето влизане в "ЦСКА 1948" - да имаме единен ЦСКА. Никой не приема две ЦСКА-та. Не може да има такова разделение. И аз така мислех, и на мен така ми говориха, че "ЦСКА 1948" е създаден, за да пречи на другото ЦСКА, но сега се убедих, че не е така. В клуба, в който ще работя, не пречим на никого. Една от задачите ми е да стоплим отношенията с ЦСКА, да имаме разбирателство. Да имаме единен ЦСКА. ЦСКА на феновете. Вие представяте ли си, ако се обединим всички, какъв ЦСКА може да притежаваме?! Аз си го представям и мечтая за това!. Знам, че феновете се засегнаха много. Знам за тяхната реакция и тяхното разочарование, но във времето те ще разберат защо съм прав и защо съм отишъл тук. Защото искам единен ЦСКА и тук мога да работя за този единен ЦСКА. И във времето ще видите отново, че ще имаме един ЦСКА. В това съм убеден, защо тези, които работят в 1948, са не по-малко цесекари от тези, които в момента са на "Армията". Не по-малко!", каза той.

Стойчо Младенов сложи край на треньорската си кариера. Той обяви това днес при представянето си като оперативен директор на "ЦСКА 1948". Това е първата страница от новия ми живот в спорта. Приключих кариерата си на треньор, минавам в друга сфера.

Стойчо Младенов отново потвърди, че е прекратил треньорската си кариера и заяви, че треньорът на "ЦСКА 1948" Любослав Пенев, с когото са в обтегнати отношения, не бива да трупа подозрения, че ще бъде сменен от него.

"Любослав Пенев да не се притеснява, никого не искам да сменям. Аз си имам други задължения. Той каза, че има мнение за мен, аз имам за него. Важното е да работим за общите цели на клуба. Приключих с треньорството!", заяви още Младенов.

Фактът, че Любослав Пенев и Стойчо Младенов вече работят в един клуб - "ЦСКА 1948", по никакъв начин не е помогнал за подобряване на отношенията между двамата.

 

Последвайте ни и в google news бутон