Quantcast

Медия без
политическа реклама

"ЦСКА 1948" няма да сдобри Любослав Пенев и Стойчо Младенов

Той няма да се занимава с футбол, докато аз съм в клуба, категоричен бе треньорът за опонента си

20 Авг. 2022
БГНЕС
Любослав Пенев пристига за пресконференцията, на която обяви, че не смята да се сдобрява със Стойчо Младенов.

Фактът, че Любослав Пенев и Стойчо Младенов вече работят в един клуб - "ЦСКА 1948", по никакъв начин не е помогнал за подобряване на отношенията между двамата. При назначаването си в сряда за оперативен директор на отбора, Младенов изрази надежда, че нещата между двамата ще се изгладят в името на общата кауза. "Знаете, че с Любо Пенев е прецедент да бъдем в един клуб. Силни характери, но ето, че има нещо, което да ни обедини и това е ЦСКА. Работата ни ще бъде успешна", каза тогава Младенов и подчерта, че Пенев ще отговаря на 100% за спортно-техническата част.

Днес обаче, в първото си изявление от назначаването на Младенов насам, Пенев даде ясно да се разбере, че сдобряване няма да има. "Не сме се срещали със Стойчо Младенов, едва ли ще се срещаме често. Фактът, че започва да работи в клуба, не означава, че ще си променя отношението си към него. Той няма да се занимава с футбол, докато аз съм в клуба", категоричен бе треньорът на "ЦСКА 1948".

Напрежението между двамата се появи през август м.г., след като Пенев бе освободен като треньор на "ЦСКА-София" и мястото му зае именно Младенов. Тогава Пенев заяви, че приемникът му е преговарял за поста зад гърба му, далеч преди назначаването си.

Вече бившият треньор на "ЦСКА-София" Любослав Пенев се изказа доста неласкаво за своя наследник Стойчо Младенов. Той стори това на специална пресконференция, която Пенев обясни, че е свикал, за да се защити от обвиненията към него, че е оставил отбора в лошо състояние.

Любослав Пенев се изказа остро днес и по отношение на случващото се на ст. "Българска армия". Ден след назначаването на Стойчо Младенов в "ЦСКА 1948" фенове на "ЦСКА-София" подхвърлиха стотинки върху звездите на Младенов, Любослав Пенев и Радослав Здравков (сега спортен директор на "ЦСКА 1948"), като запалянковците обявиха, че това е символичен знак как тримата са предали заради пари каузата на ЦСКА.

"Рано или късно ще има един ЦСКА. Този ЦСКА ще бъде на феновете и за феновете. Защо бях поканен на "Армията" - за да матирам напрежението между фенове и ръководството. Ръководството не иска да сме първи, не иска трофеи и ЦСКА да е в позицията, в която заслужава. При добре свършена работа за два-три месеца следва изгонване, лъжи - ето това се нарича предателство. Сектор Г не ходи на мачове, защото са лъгани и мамени в продължение на  години. Познавам се с много фенове, които са ме подкрепяли безусловно. Винаги ще им бъда благодарен. Имаше една игра - топло-студено. При мен е много студено. На "Армията" трябва да се търсят предателите", коментира Пенев.

Още по темата