Quantcast
US генерал: Можем да доставим човек за 1 час във всяка точка (ВИДЕО) | СЕГА
facebook
twitter

Горещи новини

US генерал: Можем да доставим човек за 1 час във всяка точка (ВИДЕО)

Твърдението е на Стивън Кваст, който е бивш ръководител на командването за обучение на авиацията
5826

Пенсионираният американски ген.-лейтенант Стивън Кваст заяви, че САЩ разполагат с технологията да доставят човек навсякъде по света в рамките на един час. Той обяви това по време на на речта си в колежа Hillsdale. Изявлението на бившия ръководител на командването за обучение на авиацията в базата в Сан Антонио привлече вниманието на изданието The Drive, цитирано от РИА Новости и Агенция Фокус.

"Тази технология може да бъде създадена днес и самостоятелно, а не като развитие на съществуващи разработки. Тя ще позволи на всеки да бъде доставен от всяка точка на Земята до всяко друго място за по-малко от час", казал той. В същото време Кваст не уточни как точно функционира това изобретение.
Както подчертава изданието, изявлението на ген.-лейтенанта е направено на фона на изявления на други американски военни за някои явления, чиято природа не е обяснена в достъпни източници. Кваст подаде оставка през септември тази година. Изданието отбелязва, че причината за такова решение биха могли да бъдат неговите изказвания за космическите технологии.

 

 

Още

БНБ се спаси от дело срещу Пеевски в САЩ
САЩ проверяват данни за изтичане на радиация от китайска АЕЦ

14.06.2021

1351
Джо Байдън ще оправя грешките на Тръмп на срещата на НАТО

14.06.2021

208