facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

Интерпол пусна за издирване Иво Масларов за убийството на Марангозова

3 390
 Interpol

Снимката на предполагаемия поръчител на убийството на бизнес дамата Стоянка Марангозова е качена на сайта на Интерпол. 52-годишният Иво Антонов Масларов се издирва с червена бюлетина от днес, след като от прокуратурата обявиха, че разполагат с достатъчно доказателства срещу него. По данни на разследването Марангозова е била застреляна, защото е имала неуредени финансови взаимоотношения с Масларов, който е платил 50 000 лв. за убийството ѝ.

В четвъртък бяха задържани трима души по обвинения за участие в огранизирана престъпна група за поръчкови убийства, разпространение на наркотици и изнудвания. Тя е действала от януари 2019 г. до май 2020 г. и е ръководена от действащ подполковник в Националната служба за охрана. "Той е играл логистична роля и е разпределял задачите. Приел е поръчката за Марангозова и е уговорял детайлите за убийството. Поръчителят е предал бележка с имената на жертвата, регистрационния номер на ползвания от нея автомобил, както и марката и цвета. В деня на убийството жертвата е проследена. За да прикрие пистолета със заглушител, извършителят носел и букет от изкуствени бели рози", обясни говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

Иво Масларов е доведен син на бившия социален министър Емилия Масларова. "Иво е син на моя покоен съпруг от първия му брак. Никога не съм живяла с него, нито той с мен, никога не сме поддържали отношения, нямаме добри отношения. Даже и с баща си нямаше такива и дори не присъства на погребението му", коментира тя.

46-годишната  Станка Марангозова беше застреляна в главата от преминаващ край паркирания й автомобил моторист, докато говорила по телефона. Трупът й бе открит от мъжа, с когото живеела на семейни начала, а до тялото имаше бяла роза. 

10

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Нови арести в Солун заради убийството на фена на "Ботев"

30.06.2020

432
Иран измисли да арестува Тръмп чрез Интерпол

29.06.2020

1171 23
Двама мъже са открити мъртви в Казанлък

15.06.2020

Обновена

611 2

Коментари

DIMM

Преминаващият моторист е носел букет бели рози, за да прикрие пистолета със заглушител ??!

Google

Сигурно Иво и Емилия не са били в добри отношения, но все пак са делили наследството на покойния баща и съпруг.

Solace

50 хиляди? Секретарката на пазарджишкия кмет, която знаеше всички тайни за паричните потоци в и около Община Пазарджик, хърватите я убиха за 10...

Testament
снимка на Testament

А близо 1500 с присъди  уж издирвани в последните 30 г  кога?

а братята галеви ?

Имаше една тарикатка  домбова  на бар "домби "собственчка  мутрите даваха 1 милион марки ако някой издаде къде е тя  Бе ги завлякла с над 18 милиона марки..

 

а разни невлезли в кауша с присъди щото нямало места?

 

защо няма нови затвори?Каторги?

Кка се бачкаше в  урановите мини?

сега чувам били дадени/подарени  на американците...

 

 

 

bay Dragan

Марангозката яко го е забърсала, щом дава пиисе хилки на бандюгите

Звън®
снимка на Звън®

А кога ще бъде разкрито следното подло престъпление, при това безпардонно извършено  по време на отминалото извънредно положение? Ето конкретният случай.


Теофана Д. е 76 годишна вдовица, пенсионерка, живееща в Люлин-5. Бивша учителка по литература и библиотекарка на пенсионерския клуб "Децата на Афродита". На 16-ти март, понеделник, в 15.11 ч. на вратата й се позвънява. Контролът през шпионката не дава повод за филтриране. През нея тя вижда твърде познато лице с генералска униформа, придружено от две симпатични цивилни медицински сестри. Теофана отваря врата. Няма съмнение - пред нея наистина стои  генерал-майор, професор в униформа коремен хирург. Сестрите също внушават доверие - младички, с баджове от ВМА, окачени на изкусително дълги шии. 

 

- Позволете да ви се представя, уважаема г-жо! - учитиво започва неочакваният посетител. - Аз съм генерал-майор проф. д-р Мутафчийски, началник на щаба за борба с коронавирус, а вие сте Теофана. Днес чрез жребий, теглен в инфекциозната клиника на ВМА, вие бяхте номинирана за нулев пациент. Като следствие от това трябва да ви взема контролна проба за коронавирус. Ето пълномощията ми за подобни действия в условия на извънредно положение. Те са   заверени лично от господин премиера. - тук той изважда от куртката си документ и го представя на учудената Теофана.

 

- Показа ми напълно редовен документ! Доста приличаше на пенсионерската ми карта за градския транспорт - ще сподели по-късно тя на разпит пред главния прокурор Гешев.

 

След това нещата се развиват мигновено. Пенсионерката кани гостите в хола. Иска да ги черпи с бонбони, но компанията отказва зарази карантината.Те си слагат маски, надяват ръкавици, а мнимият генерал заповяда на Теофана да се съблече и да го чака в банята. Та е респектирана от деловитостта и професионализма на медиците и се подчинява. Минават 20-ина минути. Пенсионерката започва да се притеснява. Никой не влиза в банята. Дочува само подозрителнни шумове: течаща вода, потропвване на кофи, отваряне на прозорци. Минават още минути. Съмненията й растат в темпо крещендо. След 40 минути тя не издържа и излиза гола от банята. От гостите - ни следа! В главата й просветва, като огромен пулсиращ рекламен, една мисъл -  "Измамници". Жената почти полудява и се втурва да обиколи сиромашкото си жилище. Странно е, че малобройните й ценности са по местата си. Прави й впечатление, че прозорците във всички стаи са измити до блясък. Измит и още не изсъхнал е подът. На масата в кухнята има Била торба пълна с покупки: хляб, салам, сирене, халва, торта, боза, зеленчуци, плодове. На дъното се блещят ококорените очета на две пъстърви и бутилка водка "Зеленая марка". Очите й се насълзяват, главата и се върти. Сега забелязва, че на масата се зеленеят и пет столевки. Теофана едва събира сили да се облече и извика полиция. Следователите твърдят, че става въпрос за нова мутирала, особено нагла банда. Смята се, че е изключително трудна за проследяване и залавяне. МВР съветва всички самотно живеещи хора, независимо от пол, възраст, професия да не допускат в жилищата си никого и при никакви обстоятелства, особено ако сред тях има генерали в униформа.

hawk

Офтоп:

Российская медсестра в бикини стала мировой звездой.

 

Тульской медсестре было жарко работать в защитном костюме, и она придумала выход

Фотография работающей с зараженными коронавирусом пациентами медсестры Тульской областной больницы, надевшей прозрачный защитный костюм поверх бикини, была опубликована «Тульскими новостями» во вторник, 19 мая.

 

https://lenta.ru/brief/2020/05/22/nurse/

 

пържен боб

На това се казва предприемчивост - в кризата да направиш удар! Животът да ти поднесе лимон, а ти да си направиш лимонада... или просто е истинска бунтарка?

Някакъв си депутат пък се поставя на мястото на болните и преценява, че били неспособни на естетическо съзерцание? «Больные — температурящие, естественно, их психический статус не расположен к эстетическому созерцанию молодого, быть может, стройного тела»

пържен боб

И охоооо... Масларова... бели рози... да не сме в 90-те? Пуснах си Радо Шишарката, много актуални текстове!

Талибан

Преминаващият моторист е носел букет бели рози, за да прикрие пистолета със заглушител ??!

😂

 

Мотористът се е казвал Шива.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×