Медия без
политическа реклама

19-годишен с положителна проба за кокаин помете такси във Варна

Таксиметровият водач е с опасност за живота

18 Февр. 2024
Илияна Кирилова

19-годишен шофьор с положителна проба за кокаин причини тежка катастрофа във Варна в неделя вечер.

60-годишен таксиметров шофьор е правил ляв завой, когато младият водач е преминал на червено и се е врязал в неговия автомобил, предава Нова тв. Инцидентът е станал на варненския бул. "Христо Ботев".

Водачът на таксито е с опасност за живота. 

Пиян и дрогиран шофьор предизвика тежка катастрофа на столичния бул. Александър Малинов" тази сутрин. Минути преди 4 часа автомобил, управляван от 55-годишен водач, се блъска в задната част на изчакваща на червен светофар друга кола, разказва БНТ.

Само преди дни пиян и дрогиран шофьор предизвика тежка катастрофа и на столичния бул. "Александър Малинов". Тогава, минути преди 4 часа автомобил, управляван от 55-годишен водач, се блъсна в задната част на изчакваща на червен светофар друга кола.

Сериозно пострада шофьорът, изчаквал на светофара - с тежки травми и опасност за живота. Той е на 47 години. При сходен инцидент през април 2000 г. загина журналистът Милен Цветков. За неговата смърт Кристиан Николов беше окончателно осъден на 9 години затвор за катастрофата, като съдът прие, че той е действал при евентуален умисъл.

Водачът, причинил катастрофата в столичния Младост, продължил да се движи по бул. "Александър Малинов" и е предизвикал и втори инцидент. Тестът му за алкохол отчете 1,99 промила, даде и положителна проба за употреба на кокаин.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

кокаин, такси, водач, Варна

Още по темата