Quantcast
"Локо" (Пд) помоли феновете да му платят осигуровките в НАП | СЕГА
facebook
twitter

Спорт

"Локо" (Пд) помоли феновете да му платят осигуровките в НАП

Преди месец собственикът Христо Крушарски обрисува светло финансово бъдеще за клуба
842
 Илияна Кирилова
Христо Крушарски

Носителят на Купата на България за последните два сезона - "Локомотив" (Пд), отправи неочакван призив за помощ към феновете. Ръководството на футболния клуб поде кампания за набиране на средства за внасяне на дължимите осигуровки на играчите и служителите в НАП.

Според публикуваната на официалния сайт LokomotivPD.com информация дължимата главница е в размер на 188 543 лв. До този момент по инициатива на фенклуба били събрани 9000 лв.

"Уважаеми привърженици и симпатизанти на ПФК "Локомотив Пловдив 1926" АД, любимият ни клуб, във времена на тежка пандемия, има нужда от вашата помощ. Публиката на "Локомотив" винаги е демонстрирала и показвала, че във важни моменти тя е най-силният играч. Сега е настъпил такъв момент, в който любимецът на всички "черно-бели" сърца има нужда от подкрепа и ще разчита най-много на своите фенове", гласи съобщението.

За целта клубът е открил специална дарителска сметка, която може да бъде захранвана чрез директен превод и на касите на EasyPay. Също така запалянковците имат възможност да подпомогнат отбора и чрез онлайн системата на PayPal.

"Заедно за "Локомотив"! Дари сега, помогни на клуба! Нека за пореден път да демонстрираме, че заедно можем много!", допълниха от ръководството на "Локо" (Пд).

Очертаващата се финансова криза в пловдивския клуб е изненадваща с оглед на скорошните изказвания на собственика Христо Крушарски. Само преди месец бизнесменът се похвали с нов спонсорски договор и увери, че "до края на тази година сме осигурени с тази помощ", а също и че може "Локомотив" да е спокоен за следващите 50 години".

Още

Голямото излагане на Изпълкома на БФС
"Лудогорец" изстрада първата си точка в Лига Европа

16.09.2021

799
6 истории на Илиан Илиев