Медия без
политическа реклама

Крушарски покани букмейкър да вземе дял от "Локо" (Пд)

Вече всички клубове от Ефбет лига имат за спонсори компании за спортни залози

10 Февр. 2021
Собственикът на "Локомотив" (Пд) Христо Крушарски и капитанът на отбора Димитър Илиев (вдясно) представят новия спонсор на клуба в присъствието на мениджъра в компанията Велислава Колева.
Пловдив 24
Собственикът на "Локомотив" (Пд) Христо Крушарски и капитанът на отбора Димитър Илиев (вдясно) представят новия спонсор на клуба в присъствието на мениджъра в компанията Велислава Колева.

Собственикът на "Локомотив" (Пд) Христо Крушарски намекна, че букмейкърската компания "Уинбет" може да придобие дял от клуба и да влезе в управлението. Това стана при представянето на заложната къща като спонсор на клуба с 3-годишен договор.

"Разговорът с "Уинбет" беше кратък, ясен и точен. Това е една помощ, която ще е крачка към по-големи успехи. Надявам се в бъдеще няма да са само спонсори, а да станат и част от собствеността. Зависи как ще представим предприятието и как то ще започне да заработва пари. Това е една помощ, която ще ни позволи да доизградим това, което правим вече шест години", коментира Крушарски и дори разкри параметрите по договора: "Ние си вярваме един на друг, така че до края на тази година сме осигурени с тази помощ. Нашият недостиг е малък. 500 000 не ни достигат на година за издръжката на отбора. Сега няма да ми достигат 200 000." 

Бизнесменът, който се занимава с производство на ракети против градушки, бе оптимист за бъдещето на клуба си. "Ситуацията в света е стряскаща, но мен не ме плаши. Ние си имаме проблеми, но "Локомотив" скоро ще си покаже главата над водата. Знаете проблемите какви са в цял свят, не са само на Христо Крушарски. Тепърва ще става зле, търговията се свива. Аз съм номер едно по реагентите. Започвам проекти в Турция, в Уганда, Аржентина и други държави. "Локомотив" да е спокоен за следващите 50 години", каза в свой стил Крушарски.

Така вече всички клубове от Ефбет лига имат спонсорски отношения с компании за спортни залози. "Локомотив" е шестият отбор от елита, на който "Уинбет" става спонсор. Останалите са "ЦСКА-София", "Царско село", "Ботев" (Пд), "Ботев" (Вр) и "Етър". Почти всички останали пък имат договори с "Ефбет" - "Лудогорец", "Арда", "Берое", "ЦСКА 1948", "Черно море" и "Монтана". Столичните "Левски" и "Славия" пък са спонсорирани съответно от "Палмс бет" и "Бет 365".

 

Още по темата