Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Нинова предложи на Зеленски да му леят куршум

Тролски подполковник дари заплати на Кабаева и Кривоногих

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

БАБИНИНОВИ ДЕВЕТИНИ

Разтревожена за кондицията на четворната коалиция, Корнелия Нинова намери политическо решение за преодоляване на периода на полуразпад в крехкия съюз на управляващите, разказаха лели и лелинчовци от Министерския съвет. 

Разделителна червена линия за управляващите е въпросът за официална военна помощ за Украйна.

Нинова намерила начин хем да предостави официално оръжие на партньорите от Украйна, хем да не ядоса Владимир Путин и своите избиратели. 

Червената командирка предложила на съуправляващите да осигурят военна помощ, като се ангажира ходжата на Якоруда, който да лее куршум на Зеленски против уплах и лоши очи. 

Нинова обяснила научно-популярно идеята си на Коалиционен съвет - според нея Путин не е лош, но си има проблеми и изглежда е хвърлил лоши очи на Украйна.

"Те са добри момчета Зеленски и Путин, ала изглежда са им направили магия за вражда, трябва да помогнем като братя на братя" - повикала Неволята Нинова, за да предотврати ескалация с наше съучастие, военна помощ и натрупване на лоша карма. 

"Щом Путин може да ангажира мюсюлманите на Кадиров за православен джихад, ние защо да не ангажираме ходжата на Якоруда? - изтъкнала Нинова. - Нека покажем силата на мирния ислям и езическите народни традиции на различните конфесии в България! При ходжата в Якоруда и подобните ходжи-баячки ходят с надежда и мюсюлмани, и християни, и масони, и чекисти, и чисти атеисти, които все пак допускат, че на света има нещо отвъд рационалното, има някаква сила, мистика и духовност" - вълнува се спиритически Нинова. 

Министър-председателят Кирил Петков се отнесъл скептично към идеята на Нинова, но решил да не я отхвърля с негативизъм, защото и без това много се делим и караме напоследък.

"Иначе, Сърдитко Петков празно му стартъпчето" - съобразил наум премиерът.

"И да не помогне ходжата, няма да навреди. Аз колко глупости съм приказвал на стартъп-презентации, понякога и най-голямата дивотия внезапно хваща дикиш. Трябва да се опитат всички възможности!" - дал си кураж Петков.

Коалиционните партньори се разбрали и да си вържат червен конец против уроки и минаване отвъд дебелите червени линии.

***

НАШ ОТВЕТ ПЕТКОВУ

Тролски подполковник - зам.-командир на Втори червенознаменен непобедим български тролски полк, дари по една заплата от всичките си подчинени на жени с фамилии Кабаева и Кривоногих. 

За двете жени има медийни спекулации в световни медии, че са близки до руския президент и са му родили няколко деца. За тях в западните служби и правителства са водени дискусии дали да попаднат под персонални санкции, каквито има за официалните дъщери на Путин. 

Подполковникът от Втори български тролски полк решил да прояви кавалерство и верноподаническа ревност. Като чул идеята на Кирил Петков да се даряват граждански заплати за въоръжаване на Украйна, подполковникът (без никой да го моли!) се напил юнашки и глобил с по една заплата всичките си подчинени тролски агенти, целия полк! 

Парите превел по сметки на Кабаева и Кривоногих и за едната даже си помислил: "Ха дано да се изправят нозете ѝ!" - но не го написал като основание за дарението. 

Подчинените му толкова се ядосали на ощетяването, че цяла нощ тролствали в полза на Съединените щати и Джо Байдън по социални мрежи, форуми и седенки. 

На сутринта обаче си подновили тролската активност с обичайните халюцинации за денацификация, укрофашизъм, защита на цивилното население, измъкване на натовски генерали от подземията на Азовстал и т.н. по тролския конспект. 

Защото глобите са си глоби, неприятно е, но все пак изпада и по някоя копейка. 

Още по темата