facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Спорт

Папазов: Акциите на "Левски" са като косите на Апостола

Обновена
2 960
 БГНЕС архив
Баскетболният треньор Константин Папазов надъхва футболната агитка на "Левски" по време на мач от Ефбет лига.

Нереализираният кандидат за нов собственик на мажоритарния дял акции на ПФК "Левски" АД - Константин Папазов, обяви, че е бил подведен от Васил Божков при разговора им за прехвърлянето на пакета. Баскетболният треньор разкри, че по телефона от Дубай бизнесменът го е уверил, че ще изпрати документите на него, а не както се оказа вчера - по "куриер" на премиера Бойко Борисов.

"В сутрешния разговор беше разколебан. Имаше две опции - Тити Папазов или Бойко Борисов - заяви Папазов пред bTV. - По никакъв начин не съм се опитал да му влияя. Разчитах на предаването. Това е лично негово решение. Аз умишлено не взех позиция, изслушах го и го изчаках. Вярвах, че когато анонсираме за акциите, той ще проумее, че няма как "Левски" да бъде замесен и да се опита да има някакво злепоставяне. Сам, доброволно той ми се обади на обяд и каза: "На теб ти ги пращам утре. Впиши твоето име или на когото ти прецениш". Поздравих го. В крайна сметка това е цената. Вероятно той е в състояние, в което не е ОК."

Вчера сутринта от компанията на Божков "Нове холдинг" уведомиха медиите, че 86.6% от акциите на футболния "Левски" са джиросани на името на министър-председателя и в 9:00 ч. контролният пакет ще бъде предаден в МС. В ролята на куриер влезе журналистът Сашо Диков, който обаче не бе допуснат в сградата на бул. "Дондуков" №1 и след като Борисов отказа да приеме документите, те бяха отнесени на ст. "Георги Аспарухов" и предадени на изп. директор на "сините" Павел Колев.

"Лошо изиграна пиеса от възможно най-лошите актьори - коментира Папазов. - В продължение на 15 дни живяхме с мисълта, че акциите ще дойдат в България и ще търсим решение, за да не се стигне до фалит на "Левски". Водих много разговори с г-н Божков. Акциите на футболния клуб са точно толкова стойностни, колкото косите на Васил Левски в музея. Целта на случилото се вчера беше да бъде злепоставен премиерът Бойко Борисов и самата институция, която той представлява."

Папазов се обърна и към настоящия формален собственик на акциите на "Левски" - приближения до Божков Георги Попов.

"Когато става въпрос за "Левски", трябва да има почтеност. Умолявам господин Попов, като представител на господин Божков, час по-скоро да се опита да изчисти срама от тази лошо изиграна пиеса от най-лошия актьор - заяви баскетболният специалист. - Знам само, че във всичките разговори съм бил безкрайно коректен, не съм допуснал грешка да засегна някой или да обидя някой. Със сигурност знам, че сега, ако излезем и направим едно социологическо проучване, дали някой ще повярва на неговите думи, а не на моите? Аз от първия ден съм човек с кауза, не промених пътя, по който вървя към моята кауза."

Константин Папазов отправи апел и към феновете на "сините", като ги призова отново да събират пари, за да може да предотвратят евентуален фалит на клуба. Според него за целта в момента са нужни 1,5 млн. лв.

"Обръщам се към цяла "синя" България не с просия, а с молба. 24 май е нашият рожден ден. На рожден ден се ходи с подарък. Подаръкът, който трябва да събере "Левски", е милион и половина лева. Кой с колкото може, но от сърце. За да може да покажем, че "Левски" по никакъв начин и никога не може да бъде употребяван. Защото "Левски" е кауза."

55

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Отиде си основоположникът на вратарския клан Михайлови

13.08.2020

1216 4
Член на УС на "Левски": Нещата не са оптимистични

13.08.2020

226
ПСЖ стигна инфарктно до 1/2-финал в Шампионската лига

12.08.2020

1313

Коментари

Страници

Тъмно пиво

 Тити, и за Боко ли ще лееш сълзи?

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Цял живт съм левскар ама тея циркове ала Ромео и Жулиета ми идват в повече. Поздравявам Черепа за валса, който изигра на дебелото премиер!

zaho47
снимка на zaho47

На премиера беше даден шанс да реши проблема "Левски"! Стига да беше приел акциите. За кого и за какво плачеш, Тити? 

Шлифера

БАРБА ГАНЬОС  каза, че е нужен нов собственик и зависи кой ще е той за да помогне!!!!!
ЧЕРЕПА каза, че ще върне акциите безплатно на тоя който му ги е "ДАЛ" или разпореди кой галеник да ги вземе!!!!!
И ЧЕРЕПА му ги върна безплатно за да може ТОЙ да ги ДАДЕ или да разпореди кой да ги вземе!!!!!
Просто и логично дори и за ПОДУЯНЕ!!!!!
 
 
 

idunno

Докога ще разхождат този ш@бек по телевизиите ? И докога ще ми обяснява кой е Левски ?! И каква кауза точно е "Левски" ?!  Обръщам внимание на кавичките !!!

Елементарно - смяна ОБЯЗАТЕЛНО !!! на името, в т.ч. и на "Ботев" и връщане в 1914-та !

п.п. Такава простотия няма никъде по широкия свят !

 

az_ti
Черепахата хептен си затвори вратите за БГ, дори и да си оправи нещата със закона , изглежда не се досеща, че сега го чака и половин България. А Сашко куриерчето сега се моли да го набият вероятно, че да стане и мъченик
idunno

Тази "половин България" ще му премести едно нещо на едно място на Черепа ! Едва ли на някой ще му пука когато и ако се върне. Ако тази "половин България" я имаше, досега и новият "акционер" да го нямаше

cymen

Егати смешките. Революция вдигнете, щом сте "половин България". Тази "половин България" пак ще му лиже д-то на Божков, ако се върне.

az_ti
Валса не е с Боко, а с простолюдието което не спира да се чуди , защо не бил взел акциите.
Kihote

Тити- проденият два грама мозък, който е изпратен да каже добра дума за началника. Разбира се не се получава и вече става толкова грозно, тъпо и досадно, че трябва да помислим за сопата.

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

дори и да си оправи нещата със закона , изглежда не се досеща, че сега го чака и половин България.

 

И защо ще го чака половин България? Половин България иска да накара някого да предаде собствеността си на когото тя реши ли? Ние може да сме левскари, но ФК Левски е частна фирма като всяка баничарница.

Zmeja

Тити ми беше симпатичен. Беше! Изтъкан е от емоции, но не и от разум.

Може ли нормален човек да изрече: "Акциите на "Левски" са като косите на Апостола"!

Какво значение има името на един футболен отбор? Ами, ако някой собственик наименува отбора си "Исус Христос"? Защо не!

БатВаню

Политическа партия да не се казва едикакси, а спортен клуб може да се казва Левски

KMB1

Ако Тити още малко се беше наврял в задника на Бойко, трябваше да му връзват краката с въже.

марк

 

 

 

                        Този и без това не беше в ред но сега съвсем изперка . Глупакът тръгнал да сравнява косите на Апостола с фалшивите книжа разнасяни от врата на врата .

Тартамут

Вчера куриера трябваше да забиес с един пирон т.нар книжа на вратата и магията щеше да се случи. Акъл се иска малко, но навреме.

Zmeja

Оставам с впечатление, че Тити е имал някаква предварителна уговорка с Борисов. Той (Тити) сам намекна, че има план за финансирането на отбора след като получи акциите, но които мерки и спонсори "засега няма да оповести". Става въпрос за милиони, а с такива в държавата може да се разпорежда само един човек и близкото му обкръжение.

Забележете! Не казвам, че Тити е имал намерение да използа случая за свои материални изгоди.

noooo1

Тити и оня Стьопата от НКП отдавна са показали кой стои зад тях. Затова може би Черепа директно джироса акциите на Барба Ганьос.

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Оставам с впечатление, че Тити е имал някаква предварителна уговорка с Борисов. Той (Тити) сам намекна, че има план за финансирането на отбора след като получи акциите, но който мерки и спонсори "засега няма да оповести".

 

То е кристално ясно. Акциите нямат нищо общо със спонсорирането на отбора. Който желае и сега може да стане спонсор и да даде пари. А въпросът за акциите беше поставен от Боко. Той постави условие Черепа да си хариже акциите, за да "помогнел" на отбора. Защото още живее със спомените си от мутренските времена. Тогава така е правил, прави го и сега. И също така е ясно, че Левски е нужен на Баце. Задават се лоши времена.

Slava
снимка на Slava

Кофти е да вярваш на бандюга👿

 

"На теб ти ги пращам утре. Впиши твоето име или на когото ти прецениш".

noooo1

Покрай скандала с Левски много се занемариха сериите с джипката. :)))

Сгугню
снимка на Сгугню

Анализът на ситуацията от Папазов, като изключим идиотщината с акциите и косите на Апостола, е точен.

 

Божков употреби ФК Левски, самия Папазов, феновете на ФК Левски и Сашо Диков във войната си на мръсни номера с Борисов.

Zmeja

Не е ясно кой искаше да употреби "Левски" и кой се опита да Му попречи. Дали успешно - ще видим.

Тъмно пиво

Сгуги, народът казва "Каквото почукало, такова се обадило" и "Търкулнала се тенджерата, намерила си похлупака"

 Войната с мръсни номера е стар номер на магнолий.

Сладур

Бойко, вземи акциите, бе! Тук целий форум ги оплака. А от черепа, драги ми Боко, можеш да пиеш вече вино!

 

 

Калпазанче

Бедни ми, бедни ми Константине...Защо тъй жално и милно плачеш? Грасът ти в таз робска земя  е глас в пустиня!

Zmeja

Надявах се вчера да не Го видя по телевизията, но не би. Снощи по новините - пак!

SergElias
снимка на SergElias

Акциите на "Левски" са като косите на Апостола

Очевидно е, че психопатологичното състояние на ревльото минава на ново и опасно за самия него ниво. Ало, службите за психично здраве, няма ли да се самосезирате и да изпратите санитарите? 

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Божков употреби ФК Левски, самия Папазов, феновете на ФК Левски и Сашо Диков във войната си на мръсни номера с Борисов.

 

Негов си е, може да го употребява както си иска. Но явно си пропуснал ултиматума на Борисов да си хариже акциите, за да се помогне на клуба. Иначе съм сигурен, че щеше искрено да се възмутиш.

Citimen

Дрогираните лумпени от Подуене и дилърите им от "Левски - Запад" е крайно време да спрат с тъпия си цирк👎 Използват един психически неуравновесен палячо да забавлява популацията по телевизора. Не срамете повече името на Апостола, което не е подуенски монопол!

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш