facebook
twitter

Спорт

Волейболният селекционер: На първо четене съм доволен

97
 SPORTAL.BG

Селекционерът на женския национален отбор по волейбол Иван Петков обяви, че е доволен от представянето на България на световното първенство в Япония. Представителният ни отбор спечели 4 мача и загуби 5, заемайки 12-о място на Мондиал `18.

"Тепърва би трябвало да предстоят по-добри успехи на големи форуми - сподели Петков при завръщането на тима в София миналата вечер. - Като представяне с всеки изминал мач вдигахме нивото и играехме по-уверено. Едно голямо браво на момичетата за това, което свършиха през цялото лято. На първо четене съм доволен."

Петков не пожела да коментира бъдещето си начело на А тима, само увери, че е получил подкрепа от ръководството на федерацията (БФВ).

"Първо да се срещнем, да обсъдим нещата и тогава можем да коментираме по-детайлно. Имахме добра комуникация с БФВ. Благодарение на тези 11 дни по-рано в Япония успяхме да се аклиматизираме и да се представим по начина, по който искахме. За бъдещето да говорим на един малко по-късен етап. Определено от БФВ бяха доволни от това, което правихме. Бяха щастливи след победите, а и там където играехме добре, пак не криеха суперлативи. Това е."

Все още няма коментари

Още

Пранди зачеркна четирима волейболисти за националния отбор

13.08.2020

3428
Волейболистите закриха летния лагер с две победи над Молдова

12.08.2020

138
Търсят се съперници за волейболните национали

12.07.2020

75

Влез или се регистрирай за да коментираш