facebook
twitter

Спорт

Волейболният селекционер: На първо четене съм доволен

97
SPORTAL.BG

Селекционерът на женския национален отбор по волейбол Иван Петков обяви, че е доволен от представянето на България на световното първенство в Япония. Представителният ни отбор спечели 4 мача и загуби 5, заемайки 12-о място на Мондиал `18.

"Тепърва би трябвало да предстоят по-добри успехи на големи форуми - сподели Петков при завръщането на тима в София миналата вечер. - Като представяне с всеки изминал мач вдигахме нивото и играехме по-уверено. Едно голямо браво на момичетата за това, което свършиха през цялото лято. На първо четене съм доволен."

Петков не пожела да коментира бъдещето си начело на А тима, само увери, че е получил подкрепа от ръководството на федерацията (БФВ).

"Първо да се срещнем, да обсъдим нещата и тогава можем да коментираме по-детайлно. Имахме добра комуникация с БФВ. Благодарение на тези 11 дни по-рано в Япония успяхме да се аклиматизираме и да се представим по начина, по който искахме. За бъдещето да говорим на един малко по-късен етап. Определено от БФВ бяха доволни от това, което правихме. Бяха щастливи след победите, а и там където играехме добре, пак не криеха суперлативи. Това е."

Все още няма коментари

Още

Вицепрезидент на волейбола: Лазаров може би ще си тръгне, но не бива така

21.11.2019

84
Волейболната федерация: Обвиненията са голословни

20.11.2019

20
Волейболната опозиция: Нека заедно спрем диктатурата на Данчо Лазаров

19.11.2019

37

Влез или се регистрирай за да коментираш

×