facebook
twitter

Спорт

Папазов: За 20 г. като треньор не съм бил по-мотивиран от сега

29
 SPORTAL.BG

Треньорът на баскетболния "Левски ЛУКойл" Константин Папазов обяви, че никога не е бил по-мотивиран и би дал всичко спечелено до момента, за да може тимът да стане шампион през новото първенство. През миналия сезон воденият от него отбор спечели Купата и Суперкупата на България, но не стана шампион. Папазов отчете, че ръководството е направило жест към него, като не го е сменило въпреки загубения финал в НБЛ срещу "Балкан".

"Ние чувстваме миналия сезон като неуспешен, защото не спечелихме титлата. Имаше анализи, тежки нощи, търсене на правилно решение. Благодаря на ръководството, Тодор Стойков застана твърдо зад мен. Това е феноменален случай в историята на "ЛУКойл" - без успех треньор да остане. След 20-годишна кариера не съм бил по-мотивиран от сега. Това е голям жест, но и голяма отговорност", каза Папазов пред BGbasket.com.

"Левски ЛУКойл" ще е с почти изцяло нов отбор през новия сезон. Сред новите играчи са канадците Ричард Амарди и Райън Райт, американците Брандън Йънг и Джайлс Смит, както и капитанът на националния отбор Чавдар Костов.

Все още няма коментари

Още

НБА се завърна след 141 дни коронапауза

01.08.2020

127
Папазов разкри с кои играчи преговаря "Левски"

30.07.2020

749 3
Отбори от WNBA не уважиха химна на САЩ заради расизма

26.07.2020

802 1

Влез или се регистрирай за да коментираш