facebook
twitter

Спорт

На "Герена" трябват промени, за да се върна, обяви Стоилов

143
Федерация на Казахстан
Станимир Стоилов

Станимир Стоилов обяви, че "Левски" не е готов за завръщането му в тима. Почти всеки път, когато тимът си търси нов треньор, името на Стоилов е сред спряганите.

"Винаги ме чакат в България. Много години играх в "Левски", бях капитан, спечелих много пъти шампионата и купата. Като треньор също постигнах сериозни успехи. Мисля, че клубът още не е готов за моето завръщане. Когато си тръгнах преди десет години, имаше създадена основа, клубът беше започнал да се развива. Там пари има, но е необходимо да се променят много неща, за да се върна. Привържениците очакват да отида и да постигна чудеса, защото вече веднъж го направих", каза Стоилов пред vesti.kz.

Той отрече слуховете, че ще поеме националния отбор на Азербайджан, както и клуба от Казахстан "Ордабаси" (Шимкент). "Четох много варианти. В Казахстан имам малко опции. Има два водещи отбора, с които можеш да покажеш треньорските си умения и да постигнеш успехи. Всичко останало е несериозно. Хората обичат да говорят за заплати, но това не е на първо място", допълни Стоилов.

Ключови думи:

Станимир Стоилов, Левски
Все още няма коментари

Още

"Левски" спечели първи мач от 8 декември

21.02.2019

35 1
Президентът Радев: Държи ли се днес всекиму сметка за делата?

19.02.2019

3456 62
"Левски" се разбра с ненужните играчи

20.02.2019

78

Влез или се регистрирай за да коментираш

×