facebook
twitter

Спорт

Н. Михайлов: Не съм в "Левски" да имитирам присъствие за три месеца

171
СПОРТАЛ
Николай Михайлов

Вратарят на "Левски" Николай Михайлов обяви, че тимът все още има шансове за титлата, защото "пистата е дълга" и тимът има още по два мача с преките съперници - "Лудогорец" и "ЦСКА-София". Завърналият се през зимата в тима юноша на клуба изрази и задоволство, че пак е викнат в националния отбор. А също така обяви, че възнамерява да остане за по-дълго в отбора.

"Не съм дошъл тук за три месеца да изимитирам някакво присъствие и после да продължавам - каза той пред радио "Дарик". - В края на сезона трябва да седнем и да разговаряме (б.р. - с ръководството). Откакто съм дошъл аз, всичко е различно – треньор, ръководители, собственик. Хората, които ме купиха, вече ги няма. Аз не мога да знам какво ще стане в края на сезона. Моята работа си я върша на терена, надявам се в края на сезона хората да са доволни, ръководителите също, и да седнем да коментираме. Има опция за удължаване на договора с 2 години, но не е важно какво ще стане през лятото, а какво ще се случи дотогава - на каква позиция ще е "Левски" в края на май. Аз нямам нищо против да остана на "Герена".

Според Михайлов още е рано да се каже дали с новото ръководство в клуба се усеща промяна, "защото хората са от сравнително скоро".

"Надявам се да бъде за по-добро. То ще се показва в следващите седмици и до края на сезона. Ние сме се концентрирали върху нещата, които трябва да правим - в тренировъчния процес и в мачовете. Ние си имаме наши задължения, те – техни. Надявам се и ще се радвам нещата да са добре, за да има нужното спокойствие в клуба и, естествено, сред феновете", каза още той.

Ключови думи:

Левски, Николай Михайлов
Все още няма коментари

Още

Балъков: "Лудогорец" и "ЦСКА-София" ще определят шампиона

21.03.2019

241 1
"Левски" иска да купи двама от "Ботев" (Пд)

20.03.2019

1212
"Левски" се раздели с един от воденичните си камъни

19.03.2019

450

Влез или се регистрирай за да коментираш

×