facebook
twitter

Спорт

"Левски" се разбра с ненужните играчи

94
БГНЕС
Павел Колев

"Левски" ще се раздели с играчите, които не влизат в плановете на треньорите. Изпълнителният директор Павел Колев обяви, че вече се е разбрал с вратаря Божидар Митрев, другият вратар Мартин Полачев ще си тръгне до седмица, а Филипе Нашименто ще бъде пратен под наем в румънски клуб.

"Очаквам да приключим разговорите с един румънски клуб за Нашименто. С Митрев си стиснахме ръцете и се разделихме по взаимно съгласие. Не е имало извиване на ръце, той беше коректен към "Левски". Истината е, че Митрев направи жест към "Левски". Полачек също беше коректен, с него всичко ще приключи до седмица", заяви Колев.

Той обясни, че е възможно да бъдат привлечени нови играчи, но в момента "Левски" не е склонен да инвестира много средства в играчи, които не са проучени внимателно.

Колев каза, че се работи по изчистването на задълженията, нужно за получаване на лиценз за европейските турнири. "Сините" имат срок до 28 февруари. "Надявам се да сме готови преди това, въпреки че имаме време до началото на март. Говорил съм с УЕФА, не е така стриктна датата. До този момент вече сме изчистили всички задължения и остана да се справим с най-голямото, което влиза в мониторинга на УЕФА", допълни Колев.

 

Ключови думи:

Левски
Все още няма коментари

Още

Футболната титла ще бъде решена на 24 май (видео)

21.05.2019

1670 8
Известен е вече четвъртият ненужен играч в "Левски"

22.05.2019

118
Засилени мерки за сигурност преди "Левски" - "ЦСКА-София"

21.05.2019

372

Влез или се регистрирай за да коментираш

×