facebook
twitter

Спорт

"Левски" подготвя кадрово и финансово подсилване

259
БГНЕС
Спас Русев

Промени в "Левски" се задават след края на есенния дял от първенството. Те включват влизането на нов управленски кадър и нов спонсор. Според "Канал 3" това ще е собственикът на "Септември" (Сф) Румен Чандъров. Той за момента отрича, че е търсен да става акционер в клуба, но не и че е канен да управлява. В същото време Чандъров призна, че е заклет фен на "Левски".

Очаква се и влизането на нов силен спонсор, като по непотвърдена информация, това е "Национална лотария". Сегашният генерален рекламодател "Виваком" ще продължи да дава средства.

От ръководството на "Левски" до момента не коментират, че се подготвят подобни ходове. Собственикът на отбора Спас Русев е в чужбина, като "Топспорт" съобщи, че е претърпял лека операция в Лондон. Факт е обаче, че клубът продължава да търси нов спортен директор, който да помогне за връзката между първия тим и управата, за да се улесни преследването на поставената цел - спечелването на шампионската титла.

Междувременно "Левски" продължава подготовка по време на паузата в първенството, като в тренировките пълноценно се включи възстановеният от травма халф Богдан Вашчук. В събота "сините" приемат "Монтана" в контрола от 11.30 ч., като входът на ст. "Виваком Арена Георги Аспарухов" ще е свободен.

Ключови думи:

Левски, Спас Русев
Все още няма коментари

Още

Божков бил най-хубавото нещо, случило се на "Левски"

22.02.2019

530 3
"Левски" спечели първи мач от 8 декември

21.02.2019

147 2
Президентът Радев: Държи ли се днес всекиму сметка за делата?

19.02.2019

3508 62

Влез или се регистрирай за да коментираш

×