facebook
twitter

Спорт

Играч на "Левски": Вече сме едно цяло, няма групи

46
БГНЕС
Антони Белмонт позира с наградата си за най-добър футболист в VII кръг на Първа лига според анкетата на Пресклуб "България". Французинът я спечели заради гола си, донесъл победата с 1:0 над "Берое", който бе и негов първи в кариерата му.

Халфът на "Левски" Антони Белмонт обяви, че има голяма разлика в отбора сега и причината е най-вече новият треньор Славиша Стоянович. Според играча сега футболистите са едно цяло, а миналата година, когато треньор бе Делио Роси, е имало предпоставки за групи. Белмонт смята, че има и голяма разлика в тренировките.

"Основното е, че се промениха тренировките. Те са по-различни и по-интензивни. Треньорът има различен подход към нас, постоянно говори с нас. Философията му за футбола като цяло също е различна. Всички сме приятели, колеги, уважаваме се. Тази година сме едно цяло, няма групи. Може би миналата година имаше такива предпоставки. За това помага и новият треньор, който кара всеки да се чувства важен", каза Белмонт, според когото "Левски" ще се опита да направи "нещо голямо" тази година.

Друг футболист на "сините" - Паулиньо, също отчете работата на Стоянович като голяма разлика в сравнение с миналия сезон: "Основната разлика е мотивацията. Сега тренираме по-мотивирано. Мисленето на футболистите се промени. Новият треньор дойде и това мотивира някои от футболистите, които не бяха така през миналата година."

Ключови думи:

футбол, Левски
Все още няма коментари

Още

"Арда" подкрепи благородна кауза

21.09.2018

8
Националите се изкачиха до №44 в света

21.09.2018

28
"Ботев" (Вр) пусна билети по 15 лв. за мача с "ЦСКА- София"

21.09.2018

13

Влез или се регистрирай за да коментираш