Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хубчев вече е нарочил играчи за гонене от "Левски"

14 Окт. 2019
Левски
Франко Мазурек (в средата) е поздравен от Филипе Нашименто (вляво) и Насиру Мохамед след първия от двата си гола срещу "Пирин" (Разлог).

Няколко футболисти в "Левски" са разочаровали треньора Петър Хубчев и бъдещето им в отбора никак не е сигурно. Това стана ясно от думи на наставника след победата с 2:1 над "Пирин" (Разлог) в контрола, с която приключи лагерът в Добринище.

"Тренировките бяха много тежки, но и това търсихме тук. Когато е тежко, виждаш характера. Със съжаление ще кажа, че видях няколко човека, на които трудно ще разчитаме в такива моменти, в които се изисква характер... Търсихме още един такъв момент с хора, които по-малко са играли, но трябва да кажа, че съм малко разочарован. Като че ли правилни решения сме взимали досега за повече от футболистите", коментира Хубчев, без да конкретизира имена. Но сред "заподозрените" е австрийският нападател Дени Алар, който не се представи на ниво и направи няколко пропуска в контролата.

След мача в тима на "Левски" има двама контузени - Насиру Мохамед и Асен Чандъров, като днес трябва да стане ясно какво е състоянието им и дали ще могат да са на линия за съботното домакинство срещу "Арда".

 

Още по темата