facebook
twitter

Спорт

"Ботев" (Пд) се опитва да надцака "сините" за португалец

127
БГНЕС
Педро Еуженио

Португалецът Педро Еуженио пристигна вчера в Пловдив на преговори с "Ботев". След като той прекрати договора си с турския "Алтай", интересът към него е значителен, като Еуженио има три силни оферти - от пловдивчани, от "Левски" и от бившия си клуб "Берое". Той вече преговаря с всичките клубове, като "Пловдив Нюз" твърди, че предложението на "Ботев" е по-изгодно от това на старозагорци, като остава играчът да бъде убеден, че при "жълто-черните" ще се чувства по-добре, отколкото в "Левски".

Вчера треньорът на "Ботев" Николай Киров събра отбора на базата в Коматево за тридневен лагер до събота. В понеделник играчите отново ще бъдат събрани там на режим. С тима вече се подготвя и полският вратар Даниел Кайзер, който получи по-дълга почивка. Продължават и преговорите с Диого Кампос за прекратяване на договора му, но бразилецът не е доволен към момента от предложените му условия.

Междувременно пред фенове на "Ботев" кметът на Пловдив Иван Тотев обяви, че клубът още чака одобрение за нисколихвен кредит, за да поднови строежа на ст. "Христо Ботев".

Все още няма коментари

Още

"Левски" иска да купи двама от "Ботев" (Пд)

20.03.2019

321
"Левски" се раздели с един от воденичните си камъни

19.03.2019

415
Божинов: Точките срещу малки отбори се дублират

18.03.2019

451

Влез или се регистрирай за да коментираш

×