facebook
twitter

Горещи новини

Хотелиерът от Слънчев бряг: Израелските туристки ми се нахвърлиха

Емоциите надделяха над професионализма, съжалявам, обяви Иван Тодоров
4755
стоп кадър видео

Хотелиерът Иван Тодоров, който бе заснет на клип да се отправя застрашително към израелска туристка в Слънчев бряг, но в последния момент пада, разказа своята версия пред NOVA. Според него на практика той бил нападнат първо от туристките, случката се разиграла в рамките на час-два, викана била полиция от хората от хотела, но органите на реда така и не дошли.

„Ситуацията е изкарана изцяло от контекста на случилото се. На 5 юли около 11:00 ч. гостите са дошли в хотела и са попитали дали могат да бъдат настанени. На рецепция им е обяснено, че могат да бъдат приети след 14:00 ч. Колегите ми са направили проверка на резервацията. Любезно им е било обяснено, че трябва да изчакат. След това туристите са започнали да се държат грубо. Отишли са в бара на хотела, пили са напитки, но не са ги платили. Според тях сме били длъжни да ги настаним веднага. След около час ми се обади старшият администратор на рецепцията, за да ми съобщи за скандала. Дойдох веднага в хотела, попитах къде са гостите. Беше им обяснено, че всичко е наред и просто трябва малко да изчакат. След това се опитах да изляза от сградата и тогава трите жени ми се нахвърлиха. Помолих колегите да се обадят на 112. Полиция обаче така и не дойде”, разказа в ефира на „Здравей, България” хотелиерът Иван Тодоров.

Той се извини публично на всички хора, които са станали свидетели на този инцидент, както и на колегите от бранша. "Емоцията надделя над професионализма, но моя колега беше наплюта, обиждана и нагрубявана. Винаги бих защитил служителите си. Надявам се, че следващия път, като звъннем на 112, ще има по-бърза реакция", добави Тодоров, който е без каквото и да е повдигнато обвинение по случая.

Той така и не обясни защо се е засилил така към туристката, както се вижда от клипа, разпространен и от израелски телевизии. На въпрос дали се е ударил като паднал, той обясни, че се е подхлъзнал и че му няма нищо.

Старши камериерката Айше също е присъствала на скандала. Тя заяви, че досега не им се е случвало да имат толкова агресивни гости. Камериерката потвърди версията на хотелиера, че първи е бил нападнат, а от думите й стана ясно, че тя едва ли не го била спасила. За да се потвърди това бяха пуснати кадри от камерите във фоайето, дадени на NOVA от хотела.

 

80

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Израел и ОАЕ установяват дипломатически отношения

13.08.2020

364
В Израел отразиха изказване на Каракачанов като антисемитско

11.08.2020

7328 47
Несебър провали избора на карантинен хотел за Слънчев бряг

04.08.2020

МИЛА КИСЬОВА

5357 3

Коментари

Страници

First Strike

Старши камериерката Айше също е присъствала на скандала. Тя заяви, че досега не им се е случвало да имат толкова агресивни гости.

 

Старши камериерката Айше винаги казва истината. ?

Седем с един...

Няма причина да не вярваме на старшата камериерка Айше! Тя самоотвержено е защитила работодателя си, пазейки го с метлата от наглите туристки и за благодарност шефът и е добавил още десет кинта към заплатата от 380 лева...Но после размислил и отрязал пет, щото колежката ѝ, старшата чистачка Зюмбюла, така лъснала пода, че той, шефът, се пльоснал на плочките по гъз при опита си да убеди нахалните израелки, че не са прави...Така се прави хотелиерски бизнес!

торбаЛан

Б@хти и хотела, дето няма камера за наблюдение на фоайето пред рецепцията. А ако има, дайте записите, та да видим от какъв ъгъл е видяла ситуацията хАйшето.

Седем с един...

Камери има, но записите са конфиденциални, за да не издадат някоя фирмена тайна...

geo_19

Колеги, май не четете:

 

...а от думите й стана ясно, че тя едва ли не го била спасила. За да се потвърди това бяха пуснати кадри от камерите във фоайето, дадени на NOVA от хотела.

торбаЛан

Защо "кадри", а не целия кадрил?

Johnny2965

Старшата няма ли си фамилно име, та ни я представят с малкото ѝ име?

Седем с един...

Има, но е фирмена тайна! Пък и няма да публикувт личните данни на служителка, която геройски е защитила шефа си! Още малко и ще питате и за ЕГН-то и домашния ѝ адрес...

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

...трагедия с привкус на комедия...

 

..камериерката Айше се спуска да брани добрия шеф каратист от злите туристки, защото няма охрана в хотела а и полицията не искала да дойде...един вид шефа оголен и беззащитен...

 

...ако не беше трагично щеше да е много смешно...

 

...уелкъм то "Дъ бест Уестърн" ин Юръп...

az_ti
хайде сега като истински българи да го оплюем и охулим. Що народ го линчува от 5 секунден клип, трябва да се защитите.
Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

....да защитаваме някой който е посрамил цяла България...?...

 

...двойно посрамване...един път с уменията си на мениджър....

 

...втори път...с уменията си на каратист...

geo_19

Колега, лоша реклама няма. 

Sapienti_sat

На въпрос дали се е ударил като паднал, той обясни, че се е подхлъзнал и че му няма нищо.

?

Ние имаме такава сърцераздирателна песен:

"Удари ли се синко?" - попитало майчиното сърце, което непохватния син изпуснал, като го носел на злата си жена.

 

Само майчино сърце
знае истински да люби на света.
Само майчино сърце
знае истински да страда. (х2)

 

Но човекът уви, не попаднал на такива, като описаната майка.

Minderbinder
снимка на Minderbinder

Щом се е стигнало до обаждане на 112 , което е много лесно да се провери и докаже, вината е изцяло на еврейките.

First Strike

Желязна логика! ?

Pstr

Minderbinder е пример за това, че макар не всички в БСП да подкрепят насилието над жени, всички, които подкрепят насилието над жени, са от БСП ?

Aniki

Извинявай, ама ако това са жени, аз съм капитан!

Solace

Че евреите не са свет като консуматори е ясно на всеки, имал досег с тях. Особено тези конкретни туристки, които обясниха напоително как са взели кредит, за да почиват в България. 

Но хотелиерът си е за охулване, че и за повече. Това са твои (а и на страната!) клиенти, и нямаш право да се отнасяш така с тях. Има други, доста по-мирни начини за разрешаване на спор. 

Тук, в този спор, не се наемам да кажа коя е била неизправната страна. Липсва ми час и дата на клипчето, за да видя дали наистина е около 11:00 (преди часа за настаняване) или е след 14:00 (т.е. има дублирана резервация). Ако е преди 14:00, може да вземеш багажа, и ако имаш готовност - да оправиш стаята по-рано. Където съм пътувал с дупка между настаняване/напускане и полет, винаги съм практикувал този начин и не е имало проблем.

 

П.п. един грък, хотелиер-ресторантьор, ми каза веднъж: "в нашия бизнес няма "не" - винаги ще се опитам да удовлетворя клиента". Затова си ходя при него на море от 4-5 години вече - не за да ми слугува, а защото дори да се наложи, ще отреагира веднага. И други познати пращам при него, те пращат свои и т.н. - бизнесът си върви. Докато този Best Western не съм сигурен дали някой би препоръчал...

indiec

Не виждам причини да се нахвърляме САМО срещу хотелиера. А вербалната агресия от туристките - тя нищо ли е?

 

geo_19

За мене вината е изцяло на израелските патки. Защо ли? Защото ако имаше нападение от хотелиера, то те незабавно щяха да подат оплакване в полицята. Но не са го сторили. Чак като са се прибрали са раздухали случая демонстрирайки един комичен епизод от случката . А сега вероятно обмислят компенсации...

vvatkov

   Има кой да гледа камерите и щом са го пуснали, значи не ги е докоснал туристките. Те могат да говорят каквото си искат. Полицаите не биха си рискували службата да лъжат. Така мисля аз. Не оправдавам каратиста-хотелиер, но него съдбата го просна по задник, та си е наказан. Друг път няма да посяга.

ИвКо

За мене вината е изцяло на израелските патки. 

Няма нищо нелогично в поведението на патките, логично е и отговаря на поведението на държавата им. Имат си атомна бомба, имат си Шин бет и Мосад, имат си влияние над САЩ и са си реализирали самочувствието под  формата на арогантност.

Вал

А на никой ли не му направи впечатление, че жените са били три - двете са се разправяли, а третата е снимала.

 

Човек остава с впечатление, че всичко е нагласено нарочно, за да бъде снимано.

PlaNed
снимка на PlaNed

Хайде да изгледаме "споделените от хероя" кадри и пак да коментираме?!

https://www.vbox7.com/play:d9c9f68e1d

Ако разправията е продължила два часа, защо ни показват само две сегунди, когато им дават настаняването?

geo_19

Колега, какво да се излъчи решават от НОВА, а не  от "хероя". Бъди сигурен, че им е предал цялата касета. Аз намирам вината в полицията, която не е реагирала на сигнала на 112. Ако бяха дошли, тези патки трябваше да бъдат въдворени за 24 часа в ареста заради дребно хулиганство.  

Aniki

 Ако бяха дошли, тези патки трябваше да бъдат въдворени за 24 часа в ареста заради дребно хулиганство.

Което напълно заслужават ако всичко написано за поведението им е вярно, но тогава шматката много бързо щеше "да уволни" извършилите ареста.

труфалдин

Всеки, който е работил в туристическия бранш е произнасял на ум думите "мразя чехи, мразя руснаци" и т.н.

А евреите са бетер. Най-дразнещото е нахалството на туристите. Те в по-голямата си част са спокойни, но има и агресивни. Има правила за тях. 

Имам усещането, че всички се плашат от полиция.

торбаЛан

Да работиш в туристическия бранш и да мразиш и риташ тези, дето ти носят пари.. значи си истински българин! Каквито и да са, каквото и да правят, това са клиенти. И правилно е забелязал един колега по-горе - когато са дошли по-рано, най-малкото, което може да направиш, е да им предложиш да им съхраниш багажа до освобождаване на стаята, да им предложиш стая за преобличане, ако искат да отидат на плажа, да ги поканиш в ресторанта, ако са ол инклузив (щом идват по-рано, значи и обратният им полет пак ще бъде по-рано и няма да се минеш с един обяд), а в по-напреднали места се предлага и уелкъм дринк, сипи им един коктейл за сметка на хотела, вместо да ги изхвърлиш с багажа на улицата с думите "Елате след три часа"... Недостижими висоти за назначения роден пишман хотелиер.

Бухта

Аз пък не познавам НИТО един човек, който би тръгнал да РИТА и пр, колкото и зле да са се отнесли с него, както и да са го нападнали тия проклети туристки.

 

От години почти всичко е сбъркано в БГ туризма, та да трябва да дойдат някакви "нагли патки", за да ни го покажат с агресията си.

 

Не ли?

geo_19

Аз пък знам за един швед, който нарита добре една камериерка. 

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш