facebook
twitter

Горещи новини

Фиона Хил призова Американския конгрес да не бърка Русия с Украйна

1585
Фиона Хил

Фиона Хил, бивш служител на Националния съвет за сигурност на Съединените щати призова американските политици да не се поставят в услуга на руското разузнаване, като прокарват тезата за украинска намеса в президентските избори от 2016-та година.

Експертът по Русия Фиона Хил даде публични показания пред комисията по разузнаване в долната камара на Конгреса, която води разследването за импийчмънт на президента Доналд Тръмп:

„В хода на това разследване, умолявам ви, недейте да изтъквате политически мотивирани лъжи, които толкова явно защитават руските интереси. Аз отказвам да съм част от кампания за легитимиране на теза, според която украинското правителство е противник на Съединените щати, и според която Украйна, а не Русия, ни нападна през 2016-та. Тези митове са вредни, дори ако се използват за чисто вътрешнополитически цели. В този момент руските служби и техните марионетки се готвят да повторят намесата си, този път в изборите през 2020 година. Остава ни все по-малко време да ги спрем“

13

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Турски военни части обстрелват сирийски и руски самолети

27.02.2020

6475 56
Руснаците ще гласуват в деня на 150-годишнината на Ленин

27.02.2020

740 19
САЩ към Сърбия: Ще има санкции, ако придобиете руско оръжие

26.02.2020

8465 48

Коментари

trunk

Колко мъка има по този свят , а Вие си мислите ,че само у нашенско е зле.

mustak

Жената на Шрек.

paragraph39

/:/...Аз отказвам да съм част от кампания за легитимиране на теза, според която украинското правителство е противник на Съединените щати, и според която Украйна, а не Русия, ни нападна през 2016-та. Тези митове са вредни, дори ако се използват за чисто вътрешнополитически цели...

...................................................................................................................

NO COMMENT...

Засега!

Ще изчакам да чуя или прочета за Доказателствата/ а НЕ "митовете"!/ и на двете страни- републиканците и Тръмп!

Или, поне, твърдите и нетърпящи никакви съмнения заключения по казуса "Тръмп-Зелински" на познаващите добре "отвътре" САЩ форумци тук- за да разбера, поне, в какво обвиняват Тръм и на какво правно, "политическо" или друго Основание!

Тъй, де, "ДА СЕ ЧУЕ И ДРУГАТА СТРАНА!" и "КОЙТО ОБВИНЯВА-ДОКАЗВА!"/древноримски правни сентенции/

Boris65

Не бъркайте Русия с нейните покрайнини. 

марк

 

 

 

 

                          Тази ако ме срещне в тъмното ,първо ще си помисля , че ме е срещнал пиян индианец .

Su38

Ама и украинците ли се били намесвали в изборите в Америка?

То май само ние нямаме пръст в тази работа...

nobody2

тия май допуснаха грешка като си затвориха психиатричните клиники

KTP

Малиии... 

Andrij

А ни се втълпява,че само красивите блондинки са глупави.За жалост в тази има толкова много мъжки хормони,че започвам да се съмнявам и в мъжкия интелект.

rego park

Фиона Хил е поредното доказателство, че англичаните са пълни шизофреници на тема "Русия".

Кой и защо е позволил една британска кобила да бъде служител  на НСС е сериозен въпрос, на който администрацията на Бахама Мама дължи отговори.

geo_19

Първата ѝ среща с Доналд Тръмп обаче не преминава добре. Президентът на САЩ я обърква за чиновничка и дава бележка, която да редактира. На учудения поглед на Хил американският лидер се ядосва, което води до намесата на тогавашния съветник по национална сигурност ген. Хърбърт Макмастър. На него му се наложило да обясни на президента коя е Хил.

В своята книга Хил обяснява, че падането на Съветския съюз и борбата на Русия да се възстанови през 90-те години е наложило ожесточено желание у Путин да превърне Русия отново в доминираща сила и да отмъсти на Запада. Според нея Путин се е научил да разгадава много бързо хората и да открива слабите им места по време на разговори благодарение на 15-годишната си служба като офицер на КГБ.

 

https://www.24chasa.bg/novini/article/7190119

geo_19

Не знам доколко е "прясна" новината за показанията на Фиона Хил, но на друго място чета:

 

Фиона Хил беше изслушана в Конгреса на 14 октомври в рамките на разследването за импийчмънт. Стенограмата от нейните показания беше публикувана за свободен достъп на 8 ноември.

 

https://www.dnes-bg.org/fiona+hil%2B+kremyl+predlo...

wreckage
снимка на wreckage

Гледах я фчера на изслушването?.

Ноо джелезна личност, онеа палячофци Нунес и Кастор не знаеха къде се намират. Оранжевият има ноо тежък проблем с качеството на натегачите си.

Влез или се регистрирай за да коментираш