Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Зимата ще е по-страшна от Виденовата и Ковиденовата

Трима вещери вещаят: Газовиденовата зима настъпва с невиждана ярост

Тримата вещери: Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай!
Тримата вещери: Плам, пламти! Котел, бълбукай! Адска смес, мехури пукай!

НА КАТАМАРАНА - НЕСПОКОЙНО
Резидент, Гълъб и стар морски вълк - Енергиен вампир отправиха възвание до българския народ с ужасно предупреждение за предстоящата зима. 
Тримата вещери отправиха посланието си символично от катамаран в Черно море. 
В специално видеообръщение, излъчено по Тянков TV, тримата се наредиха на палубата на катамарана около бутилка газ, която съскаше страшно и бълваше пламъци като геена огнена. Те рецитираха заклинания, баяния и клетви за разваляне на гео-любовна магия. 
Пръв започна Резидента:
"Сън сънувах, сън прокоба - вековната злоба на роба!" - обяви Резидента и си прочисти гърлото сатанински. 
"Преживели сме Виденовата зима, преживели сме Ковиденовата, но идва злокобен сезон със страшна сила и невиждана ярост: Газовиденовата зима! В Европа ще има гладни бунтове, хората ще обикалят около варели със запалени черчевета и ще си пърлят дланите в опит да ги стоплят. 
Не се лъжете по временно снижените цени на газа и мекото време на Димитровден. Ще има много Лъжедимитриевци, които ще ви заведат право в Ада на глобалното застудяване! Запасявайте се с дебела вата, зелени чорапи, термобельо, тоалетна хартия, олио, свинска мас и медикаменти" - препоръча Резидентът и направи 20 лицеви опори да се сгрее.
***
Разтреперан от студ и страх, Гълъба на мира изрецитира нонсенса за европейското равновесие от Александър Поуп (в превода на Самуил Маршак): 
В Европе годы мира настают.
Уравновесятся весов военных чаши,
Когда всех наших ваши перебьют,
А ваших наши.

"Иде зима с непознати финансови, енергийни и военни виелици! - записука Гълъба. - Иде потоп от кризи, пауперизъм, людоедство, упадък, загниване на европейската цивилизация, трупове на лондонски измекяри под мостовете на Сена. Цели държави ще се превърнат в енергийни просяци и само този, който се е сгушил в обятията на Голямата мечка, ще усети живителна топлина и космическо спокойствие, мир за душата и мир по Земята. Парламентът е ялов, а резидентството е с вързани фалопиеви тръби. Нужен е един нов Александър Македонски, един полупрезидент, който да разсече Гордиевия възел на тия фалопиеви тръби! Народе???" - разпери криле Гълъба, изобразявайки ням квадри-въпрос. 
***
Последен се изказа стария морски вълк - Енергиен вампир. Той изпя песента "Хубава си, Бабо Тонке, миришеш на радост", после занарежда с гробовен глас: 
"От Потопа ще се спасят само тези, които се качат на катамарана ми. Той е новият Ноев ковчег, с който ще преплаваме Потопа на кризите. Зимата ще е страшна, но кой ще доживее зимата, ето това е още един интересен въпрос! Потопа ще измие Европа от нечистотиите, извратеняците, джендъроидите и енергийните тарикати. Качете се с мен на катамарана, ще се спасите и пречистите. Покайте се и не пожелавайте отвъдатлантически газ, содомисти и гомористи, синове на Евро-Гея. Газът трябва да тече само по Йерихонската тръба, всичко друго е богопротивно и ще прогневи Нашия Бащица с двата куфара. Тези куфари са новите Конници на Апокалипсиса. Единият куфар с червеното копче носи огън, жупел и погибел, другият куфар е божествен екскрементариум, който ще залее нечестивите. Но който се качи при мен на катамарана, ще се спаси и възроди. Тогава България няма да е на колене, а ще се изправи гордо като 1300-годишна весела балдъза!" - прогласи Енергийният вампир и си показа мускула gluteus maximus.
The Witches' Spell from Macbeth by William Shakespeare (read by Tom  O'Bedlam) - YouTube
Енергийният вампир: тия и трите съм ги возил на катамарана. Доволни останаха! 
***

Корейские LЁDчики - Тем кто дожил до зимыАльбом - С Антоном срал на одной грядкеТекст: Зима будет бездушной, как вечеринка в гламурном клубе,Но не для всех: ...

Зимата ще е страшна, но много хора няма да доживеят и до зимата!

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата