Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Съдят германците с кемпера за строежите на Алепу и Росенец

Вандали и лангобарди се гаврят, както руснак не се е гаврил на нашето Черноморие

Противопожарно-подпорният автомобил на престъпниците презастроители.
Противопожарно-подпорният автомобил на престъпниците презастроители.

НЯКЪДЕ МЕЖДУ ДУРАНКУЛАК И РЕЗОВО
Германци с противопожарен автомобил, пригоден за кемпер, нагазиха дюните на нашето море и бяха арестувани на емблематичния плаж Алепу, съобщиха медиите. 

***
Нашата медия Фейк бюлетин обаче научи ексклузивни подробности за широката палитра от престъпна дейност на германските уж-туристи, а всъщност унищожители на българската природа и прекрасните дюни по българското Черноморие. 
С нас се свърза ДПС-инсайдър на име Памид Памид, за да ни обясни, че Ахмед Доган няма нищо общо със застрояването на Росенец, но тези германци с кемпера - определено имат общо и то много общо! 
"Това че са сгазили две дюни на Алепу е нищо! - твърди г-н Памид. - Тези германски граждани направиха безобразието с "подпорната стена" на Алепу и още по-голямото безобразие с т.нар. "Догансарай" на Росенец. Г-н Доган няма нищо общо с тези постройки, той беше жертва на тези нацистки потомци с кемпера-пожарна. Те периодично затваряха г-н Доган в летния сарай на Росенец и го принуждаваха като в концлагер да работи в биокраставичарника и да върти мръвки на барбекюто, за да пируват германците с кемпера - тези съвременни вандали и лангобарди!
Къде е сега Христо Иванов да опази българския бряг и да забие българския флаг? Не ми отговаряйте...
Същите германци с кемпера застроиха и Алепу, а след общественото недоволство измислиха смехотворната версия за "подпорна стена" с асансьорни шахти и жилищни клетки, ха-ха" - горчиво иронизира Памид Памид. 
Г-н Памид сподели с нашата медия, че най-го боли от демагогията. 
"Тези германци с кемпера, които застроиха Росенец, Алепу, Карадере и така нататък, те досега вършеха безнаказано безобразията си, защото над тях имаше чадър от Меркел - разказва нечувани факти г-н Памид. - Не ме питайте как стават тези работи, но явно стават. Ала сега влиянието на Меркел отслабва и нашата полиция най-накрая е проявила кураж да арестува вандалите. Нали разбирате, че на тия германци някой им е казал: идете в България, там законите са "врата у поле". И те дойдоха, мачкаха българската земя и българския асфалт с кемпера си, застрояваха плажовете ни, обливаха ни с надменна омраза и разпалваха етническото напрежение у нас, внушавайки, че уж Ахмед Доган окупира и застроява по свой вкус Росенец. Но етническото напрежение между нас не се разпали, само заради мъдростта на нашия почетен председател и нашите мирни етнически традиции. Искам да поздравя българската полиция, че най-после се осмели да арестува тези германски безобразници, които толкова време се гавриха с държавността у нас. Ние ще поощрим прокуратурата също да прояви смелост и да докажем на тези германски надменници, че законите у нас не са врата у поле!" - обнадежден е г-н Памид, а и ние с него. 
Работата по събиране на доказателства и установяване на факти и обстоятелства продължава. 
На няколко фронта! 
***
Свързана статия: 

Двойка германски къмпингари подлудиха бургаската полиция с желанието си за диво къмпингуване по нашите плажове.

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата