Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Рут Колева се снима предизвикателно пред политическия кенеф НС

Обществото се събуди и разбра - парламентът е свято място в мерзост на запустението

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ВНИМАНИЕ! ВСИЧКИ МИШКИ НА СЪБРАНИЕ!

След като успешно привлече вниманието на обществото към печалното състояние на паметника в Перущица, Рут Колева реши да насочи обществения фокус и към други проблеми на разрушената ни ценностна система. 

Певицата се снима в предизвикателни пози на кривите жълти павета, за да събуди гражданското общество и да напомни, че парламентаризмът е в криза, Народната банка проспа КТБ, а Президентството размахва юмрук на Гешев, само когато Гешев нахлува в Президентството. 

Реакциите от политици и граждани заваляха като есенни жълти листа. 

Едни одобряват активността на Рут, защото явно това е начинът да обърнем внимание на проблемите, други са възмутени и също надигат хайп-вълната. 

Отделни граждани дори подкрепиха акцията на Рут Колева с библейски препратки:

"Права е Рут, ценностната ни система е в разпад. Парламентът е свято място, където вместо парламентаризъм виждаме мерзостта, която докарва запустение!" - написа в Инстаграм инфлуенсърка в басейн, снимана така че да се виждат едновременно лицето, гърдите и прашките ѝ. 

Председателят на НС, доайенът Вежди Рашидов, с мляскане и ръмжене изрази погнусата си, оригна се и обяви, че днес по изключение ще отиде на работа, защото такова кощунство с парламентаризма не може да го остави безразличен. 

"Ще изкарам поне половин работен ден в парламента и ще дръпна една мъдра реч като селски Цицерон на тържество в Мултигруп" - хлъцна Рашидов и си разкопча третото копче на ризата, за да е по-мъжкарско възмущението му. 

Самата Рут Колева също направи кратко изявление в ТикТок, като се извини, ако неволно е засегнала някого, но същевременно изтъкна, че не можем да си затваряме очите пред проблемите. 

"Народното събрание се е превърнало в политически кенеф - констатира певицата. - В парламента се надпреварват празнодумци, гешефтари и популисти. В парламентарната ни република управляват едно след друго служебни правителства на президента. Самият президент е Троянска матрьошка със зелени чорапи. Положението с две думи: всички мишки на събрание, най-големият мишок ще играе казачок! А тия жълти павета са някакъв кошмар, изкълчих си глезените за няколко снимки с екипа ми". 

Министърът на културата се възмути някак периферно: 

"Не знам за какво става дума, със сигурност е нещо грозно. Какво лошо има пък в служебните правителства!"

Софийската кметица пък се обиди на павета:

"Не паветата са криви, а мисленето ни, щом като общество позволяваме гаврата с този символ на столицата ни. Жълтото паве не е просто строителен материал и улична настилка. То е мистика, памет, обществена поръчка, ремонт на ремонта през вековете. Вече сезирах главния прокурор" - каза Фандъкова и добави, че не е чувствала такова унижение, откак седя на една пейка с Бойко Борисов и Жозеф Дол. 

Поседнала ми многострадална Йорданка върху не-пейка за 10 000 лв. |  Glasove.com

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата