Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Полицай даде положителен тест за бременност

Пробите му за алкохол, наркотици, маймунска шарка и Ковид - отрицателни

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ДОГОДИНА - ЛЮЛКА! 

Пътен полицай от столицата удиви всички с отрицателни тестове за алкохол и наркотици, което само по себе си е сензация в днешно време. Мъжът е отрицателен също за хепатит B и C, за СПИН, сифилис, маймунска шарка и Ковид-19, което също е своего рода феномен. Но когато същият мъж дал положителен тест за бременност, проверяващите се усъмнили последователно в разсъдъка си, в еволюцията, в човешкото развитие и най-сетне - в качеството на пробите. 

Проверяващите се вгледали по-подробно в тествания полицай и той им се сторил нормално пиян, умерено наркотизиран, въобще обичаен полицай в работно време, нищо особено. Но пробите показвали обратното - чист и свеж, и трезвен като репичка! 

Първоначалните обяснения на полицая били още по-съмнителни. Той обяснил бременността си със следния разказ:

"Носех една стълба, после се покатерих на нея, паднах на нещо, почувствах се странно..." - разказал с пот на челото бременният и въртял очи като топките на тотото. 

Екипът притиснал полицая с въпроси за състоянието му и полицаят признал, че е приел умерено количество алкохол и наркотици, не е в абстиненция, не е пиян-залян или неадекватен, може да си върши работата свястно и стабилно. 

Проверяващите се успокоили, че всичко е както обикновено и го притиснали да издаде как тестовете му за наркотици и алкохол са излезли отрицателни, а тестът за бременност - положителен.

Полицаят признал, че пробите са всъщност с биологичен материал от жена му, за която и той не знаел, че е бременна. От новината за бременността на жена му полицаят изпаднал в дива радост, която повече не можел да държи в себе си. Той зарязал всякакви преструвки и заявил, че няма търпение да се напие, ама както трябва, за да не се пръсне от щастие. 

"Днеска няма да работим повече", решили всички заедно - комисията и проверяваният полицай. 

Те излезли на пътя да съберат малко пари, след което се напукали вече мъжката, почнали да звънят на бившите си гаджета и на Вежди Рашидов и Митрофанова, за да да ги канят да се подредят хубаво за първия парламентарен ден другата седмица. 

"Веднъж се живее" - аргументирала се веселата компания и запяла "Коон до коняяя, мила моя майно льоооо, юнааак, до юнаааака!..."

Още по темата