Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Платон и Аристотел подкрепят Герджиков, Борисов се колебае

Лидерът на ГЕРБ поиска два дни, за да смени два менискуса

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

АЛМА МАТЕР, ГЪЛЪБАРНИКА
В т.нар. Гълъбарник на Софийския университет - потайно място с мистична слава, днес се събраха, за да викат духове на древни философи няколко важни персони - ректорът Анастас Герджиков, спиритически медиум, две финансови акули, чистачка-бодигард и един педофил. 
Всички без педофила се хванали за ръце и направили ритуал, за да извикат духовете на Платон, Аристотел и Бойко Борисов, за да потърсят подкрепа за кандидат-президентската кандидатура на ректора Герджиков. 
Медиумът започнал да си прави шашмите и на мига се явил Платон, който веднага казал:
- Герджиков ли? Но разбира се, подкрепям го с две ръце и няколко крака. Анастас, потомъкът Герджиков, е страхотен платоник и финансов софист, който по раздадени ДМС не отстъпва на никой пълководец през вековете. Аристотел може и да не го питате, считайте, че и той подкрепя Герджиков. Само с Бойко Борисов не знам как ще се свържете. Аз от години търся контакт с него и нищо не мога да постигна!" - признал простодушно Платон и духът му се изпарил от Гълъбарника с 200 км/ч.
Но думите на Платон се сбъднали - малко след него на сеанса в Гълъбарника се появил и Аристотел, и категорично подкрепил политиката на Анастас Герджиков, без да я подложи на никаква отрицателна критика.
Обаче с духа на Бойко Борисов групата спиритисти срещнала трудности. 
Отново всички в Гълъбарника (без педофила) се хванали за ръце, стиснали очи и почнали да призовават духа на Бойко Борисов да се яви и да каже дали подкрепя Анастас Герджиков. 
Духът на Бойко Борисов обаче стоял здраво залостен в Зайчарника в Банкя и по никакъв начин не искал да се яви в Гълъбарника на Софийския университет.
Тогава спиритистът и финансовите акули начертали орбитата на Ретрограден Меркурий, почнали да мятат пачки на окултната рисунка и да шепнат заклинания с невъобразими ласкателства за духа на Бойко Борисов, от които дори педофилът се изчервил, но духът на ББ не устоял на духовната ласка и пристигнал със скърцане на менискуси. 
Духът на Бойко Борисов се явил в сумрака на Гълъбарника и всички освен педофила го видели като истински диалектически материализъм. 
Started from Bankya, now he's here: bulgaria
Медиумът в Гълъбарника попитал духа:
"О, Повелителю на Чекмеджето! Ще подкрепиш ли кандидатурата на Анастас Герджиков за президент на Република България? Носят се такива вибрации в Астралното пространство, че ГЕРБ ще подкрепи г-н Герджиков". 
Духът на Бойко Борисов се почесал, изсумтял и издал звук с подмишница.
Накрая казал:
"Абе аз Герджиков го подкрепям, той си е чекмедже-философ, но още не съм решил за какво точно да го подкрепя! - показал, че мисли Борисов. - Ще го подкрепя, няма проблеми, Герджиков е стабилен. Щом така се вибрира в пространството, аз нямам нищо против, ще му дам едно рамо, но не съм казал за какво! Това сега е неофициално изказване на духа ми, а сега отивам да се лекувам, защото ми се скъсаха два духовни менискуса и три ахилеса, от туй че ми давате зор. Махам се оттука, отивам си на Банки, два дена ше си шия ахилеси и менискуси".
Сеансът завършил, Анастас Герджиков си отдъхнал и решил за тия два дена да се отдаде на размисъл и да заподозре за съществуването на Петър Илиев. 

Още по темата