Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Оформи се концесията на новия плаж Конституция

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

Цвета Караянчева обясни как е осигурила подписите на "Воля" за проектоконституцията. Последните дни за нея били много натоварени, защото получила изключително тежки задачи от премиера. Той ѝ заръчал да събере подписите на всяка цена, като успоредно с това дава и налудничави изявления, за да привлече към себе си подигравки и да отпуши малко клапана на гражданското недоволство. 
Това разказа със сълзи на очи Цвета само и единствено за нашия Фейк бюлетин. 
Ето нейния додкосващ сърцето разказ. 
***
Цвета К: Борисов напоследък е станал много строг - жално-милно занарежда председателката на НС. - То по принцип се работи трудно с такъв велик човек, но напоследък съм просто на ръба на силите си. И не става въпрос само за подписите на "Воля" и Марешки. Това е трудна, но все пак рутинна работа. Дадоха на негов човек плажна концесия, реши се да преименуваме този плаж и да го назовем Бряг на Конституцията. Шезлонгите ще са брандирани с членове и параграфи. Ще има шезлонг "Член Първи", Алея на алинеята, водна пързалка "Преамбюл" и т.н. Това го договорихме сравнително лесно, целта е да личи как няма нищо общо между Концесията и Конституцията. Обаче Борисов ми даде още задачи, които почти ме изкарват от равновесие, при положение, че знаете какъв морален катил съм по принцип. Чисто и просто ми възложи да дрънкам и да правя глупости, ама такива грандиозни глупости, че да пренасоча гражданската енергия за подигравки към себе си. Не мислете, че това е лесна работа. Всеки път може ли да се надхвърля човек?! При положение, че сме вдигнали летвата на простотиите толкова високо, че за да се прескочи, трябва прът за овчарски скок и засилка с 200!
Фалшимент П: И надскочихте ли се?
Цвета К: Не е лесно! Но аз си имам една малка тайна. Всеки път преди да да кажа простотия, наум си повтарям "кър-цак-цак" - и така ми идва вдъхновението. Така измислих диващината за дезинфекцията на машините за гласуване. Нали се сещате. Там, дето казах, че сега е пандемия, машините ще ги дезинфекцират често, това може да ги повреди и да застраши изборния процес! 
Фалшимент П: Наистина беше силно! А какво предстои, издайте малко от плановете си на нашите нетърпеливи читатели! Каква нова диващина ще сътворите? 
Цвета К: Ще ви кажа, защото сте ми симпатичен! Възнамерявам да се снимам в реклама на дамски превръзки на плаж Конституция! Изненадахте ли се?
Фалшимент П: Меко казано! Ще се справите ли?
Цвета К: Нима се съмнявате! Така ще се раздам, че и на вас ще ви се прииска да си сложите превръзка! Ще легна напреко на два шезлонга и ще разпилея около себе си превръзки с вид на банкноти от 500 евро. Вместо патлак, ще сложа на плажната табуретка... Не, това е прекалена простотия, няма да мога! Наистина съм доста нервна, досега не съм правила такова нещо...
Фалшимент П: Е, щом сте го измислили, половината работа вече е свършена. Желая ви успех и удовлетворение. 
Цвета К: Успех и на вашия Фейк бюлетин. Винаги съм отворена към вашата медия!

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Одобрявате ли създаването на кабинета Денков-Габриел?