Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Митко Каратиста варди калориите в американската закуска на Гешев

Омикрон Гард и Прокуратурата организират молитвени мероприятия в Осемте джуджета

Pixabay
Молитвена вечеря: яж, моли се и обичай!

ГОЛОДОМОР
Оказа се, че за Молитвената закуска в Съединените щати Главния прокурор Хайван Гешев си е взел диетолог - шефа на охранителната фирма Омикрон Гард Митко Каратиста. 

Това се налага, защото някой трябва да следи колко калории поема Капо ди тути каскети. Главния прокурор все още е с прилична фигура, но американците с техния начин на живот представляват огромен риск за хранителния режим на Гешев.

Абсолютна лъжа, че не са го канили на закуски, напротив, непрекъснато го тъпчат с прецели, фаст фуд, джънк фуд и френски картофки, докато той ги запознава с фантастичната хибридна работа на българската прокуратура. 

"Разказах им за хакнатите пръскачки пред парламента, за овладяването на мандрите, за това как милвам изнасилени дядовци - преразказва Гешев. - Паднаха им шапките на тия шматки, те не знаят какво е каскет. Американците, от конгресмен нагоре, си вдигнаха шапките, но те отново паднаха, защото ги шашнах капитално. Всички говорят за Българския модел. Един конгресмен каза за мене: десет минути го слушам тоя как говори и вече разбирам защо е имало Народен съд в България" - ласкае се от вниманието и признанието Гешев.

Единственият проблем бил, че ентусиазмът на американците се изразявал в нескончаеми покани за плюскане. 

"Хамериканците ми викат Хайвън - продължава разказа за патилата си Гешев, - станахме много близки с някои конгресмени и други импортант персони, които никога няма да ме изпортят. Само че ме хранят като хайванче за угоение. Постоянно ме канят на закуски и брънчове, това е някаква страхотия, блъди хел!" - неволно изпъстря речта си с американизми Главния. 

И тъкмо затова Митко Каратиста придружава специалния гост - за да му брои калориите и да го варди от неправилно хранене. Само да види някоя калория в повече, веднага избивал чинията с маваши-гери. Това също впечатлило до скомина американците. 

Митко Каратиста разбира от калории още от периода, когато беше представител на гербериата в ЧЕЗ.

"Калории, джаули, енергийна стойност, всичките ги знам, на всичките съм им набивал балтиите. Хубаво беше в ЧЕЗ" - знае своя род и родина Каратиста.

***

ЕДНА КАЛОРИЯ НЕЖНОСТ

Сътрудничеството между прокуратурата, Каратиста и неговата охранителна фирма Омикрон Гард тепърва ще се разгръща. 

Вдъхновени от американския пример, двамата патриоти решиха да организират и в България Молитвени закуски в култовия ресторант "Осемте джуджета". 

На тези мероприятия ще се канят бизнесмени, които имат проблеми с бизнеса. Те ще идват в ресторанта, дори когато нямат апетит. Бизнесмените ще имат възможност да се помолят за здравето, живота, бизнеса и семействата си, но най-вече за здравето, защото то е най-важно". 

"На мен ми се е случвало да ме молят: недей ми ряза ухото, не го глади с ютия! - дава пример Каратиста. - Винаги проявявам разбиране, ако видя искрено покаяние и отказ от материалното в молещия се. Прочее, какво е земното, какво е материалното? Прах и суета! Пари се губят, пари се изкарват, а здравето и животът са като отстъпен бизнес и подарена къща: назад не се връщат!" - изповядва своето верую Каратиста. 

Иван Гешев също е въодушевен от идеята.

"Искаме да покажем на бизнесмените кои са важните неща в живота. Не е важно да имаш мултитемпературен охладител, важно е да има кой да те обича и да не си в насипно състояние" - изтъква Главния и напомня, че няма безплатни закуски. Безплатно е само сиренцето в мандрата!  


"Само на най-упоритите и твърдоглавите ще сервираме фекалии" - обещава Каратиста. 

Още по темата