Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Мата Хари не могла да съблазни Гешев

Моралът на Главния непробиваем, Сийка презира шпионката!

Мата Хари опитала да съблазни Главния прокурор Иван Гешев, за да го злепостави като човек с нисък интимен морал. 
Всичките ѝ опити да завърти главата на Гешев обаче ударили на философски камък.
Шпионката лесно преодоляла охраната му с номерата си, но самият Гешев бил като скала. Говорителката Сийка била плътно до него и го подкрепяла в борбата с дяволските изкушения на Мата Хари, чиято коварна цел е дестабилизацията на прокуратурата и единението на властите у нас. 
Мата Хари искала да пробие скалата на морала и затова се преоблякла като каменарчето на Смирненски. Издебнала Гешев до кенефа на прокуратурата и му изрецитирала:
- Хей, другарю, ти какво решил си с чука! 
- Ами пробиваме скалата тука! 

И размахвала инструментите си, с което показала на Главния, че иска да го превземе и да го понаучи на туй-онуй от света на шпионската еротика. 
Но Гешев я прогонил: 
- Моят морал не е срутище до Рилския манастир, моят морал не е информирано съгласие, блуднице вавилонска! Византийка, усойница, подривница, москвичка, медуза, атлетична тигрица, дръзка пантера, звероподобна хищница! - увлякъл се в епитетите и се разстроил той, но заради разстройството си не можал да намери легален повод да я арестува. 
Друг път блудницата с помощта на хакери влязла в компютъра на Главния, докато работел върху стратегически документ с невиждано юридическо и политическо послание към обществото. Нещо като Нов обществен договор, нова концепция за единение на властите, институциите и бизнеса, и дисциплиниране на населението, абе нещо страшно, нещо гигантско. 
Мата Хари влязла в светая светих на прокурорското мисловно ателие, триела гениалните формулировки на Гешев и на тяхно място вмъквала свои еротични снимки с неприлични покани и апология на корупцията и разврата. 
"Ела, мишленце, при кака ти Мата! - пишела му тя върху стратегическите записки. - Дай да ти видя ченгелчето - нахалствала тя, - дай да ти плясна параграфчетата. Виж какъв телесен подарък съм ти приготвила, ти какво имаш за мен!"
Гешев стиснал очи и си представил всички семейни ценности, за които толкова треперел. 
Разярил се и скръцнал със зъби гороломно, пукало му ченето от благороден гняв. 
"А ти какво имаш за мен!" - продължавала да си показва баджаците Мата Хари и да дразни Главния. 
"Белезници имам за теб, врагиньо на националните ни интереси! Излез ми от документа, с престъпници не преговарям!"
После обаче се сетил за една тактика и казал:
"Добре, Мата, навих се. Ще ти покажа гърдите си, ако издадеш някои шпиони." 
Мата Хари издала няколко трафиканти на данни, Гешев ги реализирал, но така и не си показал гърдите. Пратил на развратницата снимка на бюста си, но в костюм и каскет, което пак съдържало еротично напрежение, колкото да се побърка Мата Хари. 
"За мен интересите на Семейството и на Българския народ са на първо и второ място! - порицал провалената шпионка Гешев, но пак не я арестувал, защото нямал веществени доказателствени средства, шпионката била изключително опитна в заличаването на следите от престъпната си дейност. 
***
После Гешев се замислил дали да не се жертва и да остави Мата Хари да го изнасили, за да има повод да я арестува. 
Споделил идеята си със Сийка, но тя го хванала за ръката и го погледнала в очите така професионално, че Гешев разбрал - рискува епически провал, защото Мата Хари е по-опитна в еротичните афери и ще отбележи лесна телесна и юридическа победа. 
И Гешев се отказал от плана с мнимото изнасилване, но продължил да търси цаката на Блудната Мата, като междувременно ѝ се подиграл с една пратка пари за реквизит, от което шпионката-сребролюбка доволно избесняла. 
Борбата продължава с безмилостна жестокост! 
***
Още за Мата Хари:
 

Мата Хари Мамбо! Тя владее самбо, шпионка, дипломатка, пластична акробатка.   Вкара премиера в коварна афера на широкия тумбак по пачки и пищак. Мата Хари може  в джоба да те сложи. Дори да не е съвсем чисто гола -  тя е секс бомба от старата школа!

 

Още по темата