Quantcast
Мадуро нарочно изръчкал машините в полза на ГЕРБ - да се мъчи Борисов | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Мадуро нарочно изръчкал машините в полза на ГЕРБ - да се мъчи Борисов

4 868
Мадуро и Дилма: Нека Борисов се помъчи! Като оправи България и Европа, ще го отмъкнем да оправи и Южна Америка!

ЧАСТИЧНА МАДУРИЗАЦИЯ

Омразата на венецуелския президент Николас Мадуро към ГЕРБ е по-голяма от океана, който ни дели от Америка. 

След като няколко пъти изборните машини бяха манипулирани, така че ГЕРБ да загубят, на последните избори беше извършена поредна манипулация, но в обратна посока - за да спечели ГЕРБ в най-трудното за управляване време. 

В безкрайната си доброта Борисов не разбра, че отново е жертва на изборна машинация и си помисли, че лошите машини са станали добри и затова е спечелил. Той не разбра, че останалите злобни играчи на политическия терен заедно с архизлодея Мадуро искат да го жертват, да набутат Борисов в най-сложната политическа обстановка с няколко кризи и война, той да им оправи бакиите с непопулярни, но необходими мерки, а след това те отново да го свалят и да се възкачат вече на готиното. 

"Нека се гърби тоя ахмак и да взема сложните решения" - хихикали под вежди Кирил Петков и Асен Василев, а Калина Константинова се усмихвала загадъчно. 

"Голям късмет извадихме с тоя Мадуро! - радвал се и Христо Иванов, озъртайки се за черни лебеди и лебедки на бели джипки. - Мадуро е злодей, но мъдър. То това означава фамилията му. Името Мъдуро е двусъставно: мъдрост + още нещо. А Борисов нека се разправя с високите цени на газа, олиото и главния прокурор. Като се оправи с войната и кризите, пак ние ще дойдем на лесното!" - тупал се по дабъл-шкембето демократът. 

А доверчивият и всеотдаен държавник Борисов вече подготвя кръглата манастирска трапеза, на която ще обединява България, за да я преведе през трудностите и бедите на нашето време. 

***


Из "Това ви чака", Христо Ботев. От този фейлетон се е породил протообразът на съвременната КРЪГЛА МАСА на Бойко Борисов.

***
БЪЛГАРАН Е ГАЛАНТ И ЕВРОАТЛАНТ

За обединението на България Бойко Борисов има нова концепция, която сподели само с нашите читатели. 

Победителят на изборите иска в това критично за България и света време да се обединим като юмрук и мотивацията ни да е вътрешна, а не чрез външен враг, защото това наистина ще е страшно. 

"Обединявайте се около мене, да не ви обединява Путин! - не иска да плаши народа Борисов. - Ако не ви обединя аз, ще ви обедини Путин! Една бомба и готово, бум, всички ще станем българи, няма фили, няма фоби, даже Копейкин ще стане Стотинкин. Но защо трябва да ни обединяват външни врагове, като може да ни обедини вътрешен приятел, сиреч аз? Кое не е така!" - пали се атлантът Борисов и не жали горивото за моторетко-логоретката си. 

Атлант. Греческая мифология
Атлант. Евроатлант! 

Още

Борисов призна: От всичките ми хареми най обичам академиците!
Бойко Борисов нападна ПП, че е част от "проруската коалиция "Лукойл"
Борисов: Ако Радев върне Изборния кодекс, ГЕРБ ще му гласува ветото

06.12.2022

Обновена

11143