Медия без
политическа реклама

Георги Семерджиев спасява Путин, имал връзки навсякъде

Симона Георгиева носи стълба на Путин, за да се измъкне от Кремъл

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

АЗ-НА-ТЕБЕ-ТИ-НА-МЕНЕ
Джигитът Георги Семерджиев, който разцепи джипа си на две и уби две млади момичета, бе помолен за помощ от руския президент Владимир Путин, защото джигигитът имал връзки навсякъде и само той можел да ги оправи.
Както се оказа, Семерджиев имал не само чадър от 40 полицаи и полицайки с розови пухени белезници, но и връзки в съдебната система.
Всъщност връзките на Семерджиев били много по-сериозни и на най-високо международно ниво. 
Семерджиев имал контакти с всички кланове в ФСБ, както и с украинските служби, имал близко приятелство с Брендо и други легендарни бандити в Украйна и Русия, правел специални доставки на Сорос, Кисинджър и Ротшилд, имал си приказка с британското кралско семейство, имал нещо общо с тайнствените инциденти с руски топмениджъри от последните месеци... Който имал проблем, обаждал се на Семерджиев и той винаги намирал хем твърдо, хем компромисно решение. 
Фактически Семерджиев отдавна можел да разреши и руско-украинския конфликт, и израело-палестинския, и други нерешени конфликти, но просто никой не го бил помолил да се ангажира, а той никъде не се бутал неканен, освен понякога с джипа си, когато вдигне 200 км/ч. 
Сега обаче, след толкова безсмислени жертви и опустошение, след като тридневната война се проточи половин година и започна тактическото прегрупиране на руските войски, Путин се сетил да помоли Георги Семерджиев да разсече Гордиевия възел и да намери някакво решение, което да извади Русия и президента с минимални щети от ситуацията. 
trafficnews.bg/news/2022/07/06/vzeli-knizhkata-...
Ще измислим нещо, Володя, хора православни сме, трябва да си помагаме и само Господ може да ни съди!
***
Путин се обадил на Семерджиев и му казал: 
"Дорогой, голяма беля направих, само ти с твоите контакти и бързи решения можеш да ме измъкнеш от тресавището, в което сам се набутах. Нито моето некадърно слугинско обкръжение, нито световните лидери успяха да ми въздействат положително и да изляза с чест от батака. Какво да правя?" 
"Ти се сети, когато затъна до ушите в куфара си! - казал му Семерджиев. - Ще измислим нещо, но нямаш кой знае колко полезни ходове. Ще ти пратя една моя позната полицайка да ти донесе стълба, за да се измъкнеш като Рапунцел от Кремъл през задните прозорчета. Полицайката ми е много добра, ще те заведе при едни мои хора и ще те покрием за известно време. Няма да си в луксозен бункер или в Геленджик, но някак ще наредим нещата. Исус е казал да не мислим какво ще ядем и пием утре, какво ще обличаме, къде ше се подслоним. Птицата небесна не сее и не жъне, а Господ я храни. Пращам ти мадамата със стълбата, дотогава яж, моли се и се надявай!" - окуражил го Семерджиев, който и под стража няма проблем да упражнява огромното си влияние, да налага авторитета си и да задейства връзките си.  

Приказка за стълбата: ало, добър вечер, шефът се обажда!...

Още по темата