Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Черноморски делфини извадиха данни за IQ-то на нацията

Не е прост авторът на кликбейтове, прост е, който клика

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ПАША ДЕРЕ, ПЛАЖА
Днес край Варна стана истинско чудо!
Делфини заобиколиха всички мини и рибарски мрежи, изскочиха на брега и за изумление на плажуващите изтърсиха на пясъка икона на света Маша Двуягодица, както и непромокаема капсула с разпечатани данни от достоверно изследване за средното IQ на България. Данните са снабдени и с антропологически анализ, както и някои исторически сведения. 
Делфините разказаха, че преминали през много опасности, докато стигнат до Паша дере. В Черно море сега имало не само мини и рибарски мрежи, но и американски тюлени, които искали да открадната иконата и данните. Иконата искали да откраднат, за да ни намалят късмета и благоволението на света Маша, а данните за IQ-то - защото казват Истината за българския интелект, която много хора искат да скрият от нас!
Според данните в цитираното изследване и анализа към него, българите не са суеверни, не вярват в конспирации, лесно не можеш да ги излъжеш, не стоят на течение, държат си краката на топло, главата на студени, ягодите - при св. Маша. Освен това най-старият хомо сапиенс е открит в България преди хиляди години и оттогава българите са вторият по интелигентност народ. Най-старото злато също е българско, затова и българите са втори по мъжки потенциал в света. 

Чудо! Слепите чуват, глухите виждат!
***
ЧЕТИ БЪРЗО, ДОКАТО НЕ СА ГО ИЗТРИЛИ!
Делфините разказаха по морза, че тюлените, с които се сражавали в морето, били с имена Дейвид Дънинг и Джъстин Крюгер.
"Големи мръсници са тия, искаха да милитаризират Черно море и да откраднат всички богатства на черноморските славяни" - отвратени са делфините.
"Но ние ги обезвредихме и ги предадохме на законните господари на Черно море, от Бога дадени. Тюлените са арестувани и задържани при генерал Клотие и всички други генерали, които се криеха в мазето на "Азовстал" - допълват достоверните, но скрити от публиката сведения морските млекопитаещи. 
Благородните морски бозайници казаха, че имат да предават нещо много важно на Мартин Карбовски, но то не било за пред хора. 
Делфините посъветваха народа да чете бързо данните, докато не са ги унищожили управляващите. Защото в България простите хора са мъдри и добри, но политиците ни са боклуци и слуги на Сатаната. Затова контролираните медии лъжат и искат да скрият Истината от вас.
ДА СЕ ЗНАЕ! - постановиха благородните делфини и се гмурнаха обратно в морето. 

Още по темата