facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

България обеща помощ на Тръмп в овладяването на безредиците

9 248
 Колаж: Иван Червенков
Ще сложим ред в тия разединени Щати! Няма да допуснем произвол в братската страна! (За основа на колажа е ползвана снимка на Красимир Крумов, Телеграф Медиа.)

Тръмп поиска помощ от международната общност за справяне с безредиците в Съединените щати, възникнали след убийството на чернокожия Джордж Флойд от бял полицай. 

Първи в света на отчаяния зов се отзова Бойко Борисов и възложи на военния министър Каракочанов в спешен оперативен порядък да подготви мироналагаща мисия и да изпратим в САЩ български контингент, който да пази Пето Авеню в Ню Йорк, което също стана обект на набези. На извънреден брифинг Борисов разказа как Тръмп потърсил помощта ни: 

- Обади ми се Тръмп нощеска и ми вика: "Аман-заман, Бойко, помагай, братко, положението е пълен дизастър! Ти спаси народа си и от бежанците, и от короната, а аз съм заринат с някакви чернилки и всякакви проблеми! Минеаполис гори. Чикаго гори. По Пето Авеню се плячкосва. Ако тая криза овладея, не ми мърда втори мандат. Ама положението става все по-тежко и не знам на кой друг мога да разчитам. Помагай!" 

Снимка на Valdes Radev.

Колаж: Валдес Радев

- Ще помогнем, как няма да помогнем! - продължи изложението си премиерът. - Веднага разпоредих на министър Каракочанов да се стяга в талията и да заминава на Пето Авеню! 

Преди да замине за мисията, която ще ръководи лично, Каракочанов проведе физзарядка и учение, за да влезе във форма максимално бързо. 

Вицепремиер-умиротворител: Как социалните мрежи коментираха синята ...Снимка: Пресцентър на МС

- Не можем да оставим братския народ в беда - коментира Каракочанов. - Премиерът ми се обади среднощ и аз скочих на мига от леглото, за да да се подготвя отлично. Повече пот в учението - по-малко кръв в боя. До сутринта направих 4 обиколки на терасите ми и три странични кълбета. Който си мисли, че е лесно, да добие моите габарити и пак да се пробва! Каската ми ври от пот и от синя стана лилава, представете си какво натоварване е това!

Тъй като възникнаха трудности с необходимите документи, Каракочанов си издаде на бърза ръка паспорт по втория начин и обясни: 

- Война е, бойна обстановка, няма време за процедури и церемонии, нашите братя страдат, Тръмп е скован от страх и понижен боен дух. Но затова са политическите приятели - не само за декларации, но и дела, реална солидарност в мироналагането и мироопазването! 

След това Каракочанов се метна на ел. тротинетка и с нея скочи директно в каросерията на военен камион тип "джоган", с който посети полигона "Марково" край Шумен, където продължи с подготовката си, тренирайки със зенитна установка, тежка картечница, противотанкови оръдия и лък. 

- Не се знае какво ще потрябва, обстановката е динамична - отново бе любезен Каракочанов в една от редките минутки за почивка. - Аз лично предпочитам да отбранявам Пето Авеню с танкове и артлерия, но ще преценим допълнително на място. Това е. Нямаме време за губене, аз вече пушка нарамих и на глас тичам международен. 

В паниката си Тръмп междувременно успя да обяви Антифа за терористична организация, отговорна за размириците. 

Каракочанов се съгласи, че това е спорен ход, но обеща, като свърши патакламата, да натисне Тръмп за възстановяване на Интернационала и загубените си в борбата килограми. 

Министър Каракочанов се натовари с няколко тюфлека на невидим F-16 и полетя да посрещне мъжки съдбата си. 

Преди да се изгуби в търбуха на машината, той прошепна ексклузивно и само за нашата медия:

- Скоро ще се чуе нещичко за мен, българино! 

Една сълза опари ухото на вашия репортер, Каракочанов намести паласките си и полетя с другите тюфлеци да изпълнят своя свещен дълг. 

17

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

МВнР на Русия: US разузнаването е замесено в трафик на наркотици

04.07.2020

1730 11
Тръмп забеляза крайно ляв фашизъм в САЩ

04.07.2020

1135 23
В Англия отварят заведения, хотели, фризьорски салони, кина и театри

04.07.2020

Обновена

1907 12

Коментари

МЕТЕОР
снимка на МЕТЕОР

ко???

как?

аа ще комадироват едни хора  ще опапат едни милиони...

fisherman

#

 

 

   
бородин

Какви е воеводи е раждала,ражда и сега българска майка юнашка!Тайната мисия на Каракочанов е да шитне набързо стотина хиляди български паспорта на афроамериканците и да ги приобщи към българската и европейската култура.Стига сме си играли на дребно с макета и шиптъри за някакви пет хиляди лева парчето!Какво са пет хиляди долара за един американец?!?

VBA...

Лъч от Космоса.

 

  Новините са от новата американска совалка.

vrana2

  Международната общност  трябва да заклейми потъпкването на човешките права и расизамът в САЩ. Реднеците трябва да престанат да бият негрите.

Google

Уф, дали ще е г-н Балев или Фалшименто Петров все същите безвкусни тъпотии.  Нехаресването на  ББ и/или Герб може да се изрази доста по-интелигентно.

Billy-Joe Winchester

Може например да им се посвири класическа музика.

 

Гувядата давали повече мляко на Моцарт.

Oxoboxo

тая заигравка с торбичката БИЛЛА така и не я разбрах.Ако може някой просветен келега форумец да ме светне!

 

fractal
снимка на fractal

Виж рекламното лого на Била по телевизията 

Zmeja

Накратко: Афроамериканците се трепат с евроамериканците, а евробалканците щели да ги разтървават. Така е като навремето прадедите на американоамериканците силно подценили въпроса с мигрантите.😏

fractal
снимка на fractal

Този фотограф спазил ли е чл.32 от конституцията 

nebenebe

Внушителна маса. Как да не уважаваш такъв министър!

Калпазанче

На много от комплекта картинки мокрото петно личи. Изпуска се гащника!

Weiß

 Каракочанов намести паласките си и полетя с другите тюфлеци

По-точно а-ха да полети мислено с невидимия и несъществуващ F-16

и телефона на ББ някак си женствено иззвъня.

Пак обърках нещо, помисли си той. 

Вдигна телефона и веднага най-лошите му предчувствия се оправдаха.

Тя беше, оная фрау фон Ла..., Ла..., все и бъркаше името.

  - А си изпратил тюфлеците, ще видиш грантове и заеми на куково лято.

Опичай си акъла - вежливо му каза тя и затвори.

Звън®
снимка на Звън®

Каракачанов дали си плати глобата от 300 лена за седене на пейка в чумно време?

бородин

Ще ни липсват неговите рубенсови форми един ден,когато си замине от този пост.Той не е военен министър,той е министър мечта и партиен лидер мечта!!!

н16
снимка на н16

То дано сами китайците да не пратят малка групичка от 100 хиляди човека, да помогнат на САЩ и да съберaт малко опит за Хонконг.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×