Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Биокраставици пазят кея на Доган

Борисов ще завършва третия мандат задочно

Стига сте подгрявали темата за Студения резерв, тя води до проблеми в биокраставичарството и повишава етническата чувствителност!
Стига сте подгрявали темата за Студения резерв, тя води до проблеми в биокраставичарството и повишава етническата чувствителност!

ДЪРЖАВАТА ПРИЗНА, ЧЕ Е БЕЗСИЛНА да предприеме действия срещу кея на Доган, защото това всъщност не било кей, а барбекю. Не че било напълно законно, но не било и напълно незаконно, а и го охранявали биокраставици от близката оранжерия, собственост на Почетния председател на ДПС. 
"То пък има ли нещо напълно законно по морето и в държавата, да не е само Доган завоевател? Той просто е по-известен и с него са се хванали" - заяви независим политолог, подкрепен от независима социоложка шанаджийка. 
"Разбирате ли, Доган си е отгледал огромна армия биокраставици в своята политическа оранжерия - оправда се държавата. - Това са живи същества с политическо самосъзнание. Вие може да ги наричате просто зеленчук, но ние се съобразяваме с тези настроения, защото виждате какво става по света. Страхотно етническо и социално напрежение, идва криза с невиждана ярост и само стабилността на нашата държавна власт може да ни спаси от сътресенията, които идват. Знаете, че в правителството ни има и бездомни министри в полуоставка! Това е страхотно напрежение!" - допълни държавата и се задави в хълцания.

***
РЕШИ СЕ ПРОБЛЕМЪТ С ПОЛИЦЕЙСКОТО НАСИЛИЕ! Министърът в полуоставка Младен Маринов обяви, че е намерил решение на проблема с полицейското насилие. На пострадалите по невнимание граждани неформално ще се окаже психологическа помощ - разрешава им се да плажуват свободно на плаж Росенец, но ако срещнат агресивни биокраставици, всеки сам си отговаря за опазване на биоразнообразието. 
"МВР не се занимава с биоземеделие - обясни Маринов. - Ако лице на плаж Росенец срещне непреодолими препятствия в лицето на биокраставици, ние не можем да пращаме полицаи да отстраняват биологични единици, за да осигуряват достъп до брегова ивица. Това е работа на Екоминистерството и на Земеделието, техните министри дори не са в оставка, нито пък са ги арестували", прехвърли отговорността Маринов и се зае да пише доклад с мотиви за полуоставката си, като изтъкваше всякакви аргументи да напусне министерството, както и такива, които го задължават да остане на своя пост, плюс една стратегия "Антиконфликт" за борба с полицейската нерешителност при употреба на сила. 
Докладът получи заглавие "Когато полицията употребява сила, тя не бие".
Министърът в полуоставка си погриза молива и реши все пак един ден да се захване с биоземеделие, и да си гледа малки квадратни козички, които да брои вечер преди заспиване. 
***
ОТ БРЮКСЕЛ ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ каза, че перспективите към страната ни са чудесни - не се виждат нито протестиращи човешки маси, нито биозеленчуци, нито Студени резерви.
"Нямате представа какви неща се обсъждат тук! - изуми се премиерът. - Такива числа, милиарди, грандове, фондове, информацията лети с двеста и трябва много бърз политически рефлекс, за да постигнеш най-доброто за своя народ. Кой протестира, кой гледа биокраставици и Студен резерв, не ме интересува, аз се занимавам с големи работи. За разни дреболии по касапски питайте дребните политикани в нашата родина. Аз имам по-важна работа и ако се базирам в Брюксел, като нищо може и да си довърша мандата задочно!"

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата