Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Ангелкова не е Мата Хари, не си вре носа никъде

Товарете компроматите в кофи!

Базирана в Пловдив тайна клюкарска агенция с милиционерски ръкави и партенки, разпространи лъжливата анти-псевдо-контра-квази-дезинформация, че уж Прекрасната госпожа и Българска Мата Хари, която аранжира премиера с пачки и го снима по пищак на гол тумбак, всъщност била Николина Ангелкова! 
Това разпространи агенция "Алгемайне Густомайнинг" точно на рождения ден на бившия министър на туризма. 
***
Бързаме да опровергаем гнусната лъжа. 
Нашите експерти и анализатори категорично доказаха, че Николина Ангелкова не е и не би могла да бъде Мата Хари, колкото и да е прекрасна сама по себе си. 
Сиреч - компроматът е съставен по правилата на КГБ - вземаш една истина и я омесваш с лъжи, така че всички да се отвратят. Смесваш истината, че Ангелкова е Прекрасна госпожа, с фантастиката, че ужким е шпионирала, снимала и аранжирала премиера по пачки и бастун - и ето ти готов отвратителен компромат. 
Много нечестна игра на колегите от "Алгемайне Густомайнинг"! 
Според нашите анализатори, Николина Ангелкова е човек, абсолютно невинен откъм участие в схеми, комбинации, манипулации, мозъчна дейност... 
Николина Ангелкова е човек, който нито разбра защо е министър, нито - защо вече не е. 
Тя премина през тази сериозна държавна позиция, задържа се там немалко време и напусна поста като холивудска звезда - винаги прекрасно си знаеше текста и поведението, винаги всичко си рецитираше по ноти, винаги си изпяваше дори най-големите дивотии с абсолютно сериозен вид и напълно невинно изражение на лицето, което отговаряше и на душевното ѝ състояние. 
Такъв човек е напълно неспособен на коварна мисъл, нелоялност, рискови операции или попадане в ситуации без точно разчетен сценарий. 
***
Вашият фейк-репортер се свърза с Николина Ангелкова, за да ѝ честити рождения ден и да я увери, че не вярва на агенция "Густомайнинг". Ето какво каза Ангелкова само и единствено за нашата публика: 
"Инсинуациите на "Алгемайне Густомайнинг" нямам намерение да коментирам, защото не са ми на нивото.
Аз се интересувам от други неща, духовни - изповяда Ангелкова. -  Интересувам се от Инстаграм, Холивуд, Боливуд, диагностика на чакрите, естетични корекции... Не ме занимавайте с вулгарни концепции, моля ви, аз съм човек на изкуството и красотата. Не твърдя, че съм звезда, но не твърдя и че не съм! 
Освен това аз никога, никога не си вра носа в чужди работи - тоя нос не съм го сякла в гората, не съм го намерила на магистралата, не съм го взела на концесия! Извинете, но моят нос не е обществен плаж! 
Дори си мисля, че красотата ще спаси света и аз съм една скромна малка спасителка от холивудски калибър. В това няма нищо лошо" - завърши изповедта си Ангелкова и се усмихна, като усмивката ѝ казваше без думи: "Блажени са висшите духом!"

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 2 април?