Quantcast
"Левски" призова феновете си на бунт срещу БФС | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / Спорт

"Левски" призова феновете си на бунт срещу БФС

Вие ги спрете, г-н Михайлов, или ни послушайте и си вървете завинаги, пишат сините срещу футболния шеф
2 097
 СПОРТАЛ

Футболен клуб "Левски" влезе в открита конфронтация с БФС и призова феновете си да не се съобразяват с наказанието за един мач пред празни трибуни. Бунтът срещу ръководството на българския футбол, воглаве с бившия вратар на "сините" Борислав Михайлов, ще се изрази в това феновете да нахлуят на трибуните, независимо от санкцията.

Повод за недоволството на "Левски" е именно наложеното наказание, дошло след дербито с "ЦСКА София", спечелено с 2:0.

"... на нашия клуб са наложени редица наказания, сред които и най-тежкото възможно - забрана за игра пред публика. Стоически изтърпяхме съдийските подигравки с „Левски“ в мачовете с „ЦСКА 1948“ и „Локомотив“ (София). Решихме да се концентрираме върху собствените си грешки. Няма, обаче, да приемем претенции за принципност от страна на футболната ни централа и нейните комисии единствено на гърба на „Левски“, пшат от клуба в обръщение към своите привърженици.

"Сините" посочват нередности, според тях, в процедурата при налагане на наказанието. Дават и примери с подобни прояви на други отбори, които обаче не са били санкционирани, или пък наказанията са били отменени.

"Нека да е напълно ясно. Не искахме специално отношение, нито привилегии, а да бъдем еднакво третирани с всички други клубове. Не го получихме. Затова каним нашите привърженици да напълнят стадиона на следващия мач с „Ботев“ (Пловдив). Вие ги спрете, господин Михайлов! Или послушайте съвета ни и си вървете завинаги!", завършва изявлението на "Левски".

Още

Защо американците играят така успешно в Катар

02.12.2022

1603
Шокираща развръзка изхвърли Германия от световното първенство

01.12.2022

Обновена

3109
МОНДИАЛ 2022 - ДЕН 13, ПРОГРАМА

02.12.2022

372