facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Спорт

Феновете на "Левски" ще правят шествие из София в събота

1350
 БГНЕС

Шествие под наслов "Левски", ти си всичко за нас" организират футболният клуб и Националният клуб на привържениците (НКП) на "Левски". То ще се състои в събота, преди дербито срещу "ЦСКА-София", което започва от 14.45 ч. на ст. "Васил Левски".

Феновете ще се съберат в 12 ч. пред централата на НКП на бул. "Тодор Александров" 23, като на път за Националния стадион ще преминат по бул. "Дондуков" и през паметника на Васил Левски. Шествието съответно ще бъде охранявано от полицията и ще причини затваряне на централни пътни артерии в София.

"Обръщаме се към всички левскари, към всички обществени прослойки, към малки и големи, към всяко „синьо“ сърце, което бие в името на "Левски". Елате да застанем рамо до рамо в името на любимия клуб. Това няма да е ултрас шествие! Това ще е поход в името на "Левски". Затова обръщаме внимание да не се поддавате на каквито и да е било провокации! В събота ще застанем един до друг без различия и социален статус. Ще бъдем привърженици, ветерани, юноши, служители, актьори, певци и общественици. Ще ни обединява любовта към "Левски". На този поход няма да е от значение кой си и няма да присъстваш като единица, защото ще изпълним със смисъл мотото "Един за всички, всички за "Левски". Дошло е време за пореден път да се легитимираме като "отбора на народа" и да покажем кои сме и какво можем заедно! Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест", се казва в апела от клуба и НКП.

Междувременно от "Левски" обявиха началото на дарителска кампания за събиране на средства, които да отидат за издръжката на клуба. На официалния клубен сайт бяха публикувани банкови сметки в лева и в евро, по които феновете да превеждат средства.

 

 

 

5

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Гуардиола изведе "Сити" до историческа победа в Мадрид

27.02.2020

Обновена

998 2
България - Беларус 0:1 в репетиция преди плейофа за Евро 2020

26.02.2020

669 3
Консултант търси $1 млрд. за новото клубно първенство на ФИФА

26.02.2020

ЯВОР ЕВТИМОВ

162

Коментари

Guro Gurov

Каква всъщност е целта на шествието?

Поход в името на "Левски" не е цел.

"Да покажем колко сме" - също.

Та да не си останем само със затваряне на няколко булеварда. 

Invisible

   Полицията да си свърши работата.

3NT
снимка на 3NT

Абе ена книга  излязла та за нея..шестват.

марк

 

 

 

                   Нека най после се разбере кой е отборът на власта.

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

...това ще е най-отчаяното шевствие провеждано някога някъде...

Влез или се регистрирай за да коментираш