Медия без
политическа реклама

Феновете на "Левски" ще правят шествие из София в събота

13 Февр. 2020
БГНЕС

Шествие под наслов "Левски", ти си всичко за нас" организират футболният клуб и Националният клуб на привържениците (НКП) на "Левски". То ще се състои в събота, преди дербито срещу "ЦСКА-София", което започва от 14.45 ч. на ст. "Васил Левски".

Феновете ще се съберат в 12 ч. пред централата на НКП на бул. "Тодор Александров" 23, като на път за Националния стадион ще преминат по бул. "Дондуков" и през паметника на Васил Левски. Шествието съответно ще бъде охранявано от полицията и ще причини затваряне на централни пътни артерии в София.

"Обръщаме се към всички левскари, към всички обществени прослойки, към малки и големи, към всяко „синьо“ сърце, което бие в името на "Левски". Елате да застанем рамо до рамо в името на любимия клуб. Това няма да е ултрас шествие! Това ще е поход в името на "Левски". Затова обръщаме внимание да не се поддавате на каквито и да е било провокации! В събота ще застанем един до друг без различия и социален статус. Ще бъдем привърженици, ветерани, юноши, служители, актьори, певци и общественици. Ще ни обединява любовта към "Левски". На този поход няма да е от значение кой си и няма да присъстваш като единица, защото ще изпълним със смисъл мотото "Един за всички, всички за "Левски". Дошло е време за пореден път да се легитимираме като "отбора на народа" и да покажем кои сме и какво можем заедно! Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест", се казва в апела от клуба и НКП.

Междувременно от "Левски" обявиха началото на дарителска кампания за събиране на средства, които да отидат за издръжката на клуба. На официалния клубен сайт бяха публикувани банкови сметки в лева и в евро, по които феновете да превеждат средства.

 

 

 

Още по темата