facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Чужбина

Унгарските граничари спряха нелегални мигранти със стрелба

3 588
 БГНЕС архив

Голяма група мигранти успяла да преодолее огражденията близо до сръбско-унгарския ГКПП „Хоргош-Рьоске”, съобщи БГНЕС. Унгарските граничари са произвели предупредителни изстрели.

Според унгарската полиция две групи мигранти са се опитали да влязат на територията на Унгария край граничния пункт "Хоргош-Рьоске 2" около 5:30 ч. сутринта.

Около 60 мигранти са пробили оградата в момент, когато преминаването на „Хоргос 2” е било затворено. Дежурните унгарски служители са произвели няколко предупредителни изстрела във въздуха, които попречило на мигрантите да влязат незаконно в Унгария.

Унгарската полиция е задържала четирима души. В момента преминаването през Хоргош-Рьоске е преустановено.

Ключови думи:

Унгария, мигранти, стрелба
18

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

10 мигранти се разхождат насред пандемията край Пазарджик

08.05.2020

506 3
"Фридъм хаус": Демокрацията в България се влошава

06.05.2020

2977 20
Унгария отхвърли Истанбулската конвеция заради страх от джендъри

05.05.2020

1007 24

Коментари

Johnny2965

А какво им е пречело да стрелят на месо? Нима някой в този свят си мисли, че може ненаказано да пресича гранични заграждения? 

марк

 

 

 

                          Бе не са демократични тез граничари . Лоши унгарци !?

Аладар
На нещастните мигранти им разрушиха държавите, а сега не ги и приемат. Пред оградата има ров както през средновековието.
F1

Чия държава е разрушил Орбан че да се чувства гузен пред нашестшениците?

Oxoboxo

Така е нещастни са мигрантите,но чест за унгарците,как си пазят границите.И не само техните,а на всички след тях в шенген,демек половин Европа! 

Koчо

Така се пази граница. То иначе няма смисъл от такава. 

Разрушени държави е имало, има и ще има. 

Това няма общо с уруша на европейските граници през последните години. Това беше организирано мероприятие, целящо да разводни и отслаби идентичността на европейските народи и да ги подготви за глобало-профанизация. 

За всички кандидат имигранти от Третия свят - точкова система. 

За сирахомилите във форума - спешно разселване из циганските квартали за да покажат на практика добрите си толерантни сърца.

John Slow

Някой си свършил работата. Имаме новина!

paragraph39

/:/ Унгарските граничари спряха нелегални мигранти със стрелба

.........................................................................................................................

Че с хляб и сол и с красиви млади унгарки ли да ги посрещат!

Та това са хора, готвещи се  да пресекат/или пресекли/ НЕЛЕГАЛНО държавната граница на Унгария!

А защо тези искат да влязат и влизат НЕЗАКОННО в страната/ НЕ през ГКПП и НЕ по законния ред/- имат нещо да крият ли и знаят, че няма да бъдат допуснати да влязат ЛЕГАЛНО?! Престъпления ли са извършили някъде, наркотици ли пренасят, някаква контрабанда ли?! Ако са истински "бежанци", НЯМА от какво да се притесняват и да се крият, нали?!

ГАМЕНЧЕТО

Ние ги пускаме те ги спират.

ppipi7766

На нещастните мигранти им разрушиха държавите, а сега не ги и приемат. Пред оградата има ров както през средновековието.

 

Ако ги пуснат после ще плачеш и за разрушената Унгария или не?

Желязко Желев

                Тая история с мигрантите ме кара да правя аналогии с холокоста,Хитлер и западното лицемерие.

Наскоро прочетох,че съвсем официално хитлериска Германия е предлагала/преди войната/ СССР да приеме евреите на своя територия.Същото е предлагала на западните страни.В крайна сметка унищожение.Та за мен за еврейският а и цигански геноцид няма невинни.

               Днес се получава същото.Плачат с крокодилски сълзи,милиони бедстват и Унгария им върши черната работа а те целите в бяло.Не разбирам защо ЕС не отделя за бедстващи твърда сума в бюджета си и да бъде насочвана директно към най нуждаещите се.Директно ще рече кеш на мохамед в авганистан.Като пристигне Мохамед в Европа кеша спира.Примерно Франция да издържа либийците.Кадафи лош Саркози добър,ами да плащат като Кадафи.

             И много добре разбирам Ердоган.Така трябва.От сълзи не се трогват.

dissidentbg

Орбан е велик. Въведе множество закони за да увеличи населението на Унгария, но иска унгарци и потомци на унгарци да населяват Унгария. Не желае да приема чужденци, които ще се отразят отрицателно на унгарският генофонд.

 

Има много унгарци в Сърбия и някои от тях вече получиха унгарски паспорти. Те нямат проблем да влязат в Унгария от Сърбия, но по нежеланите се стреля. За разлика от други държави, Унгария ще пребъде. 

PlaNed
снимка на PlaNed

Каква новина само!

Представете си, моля Ви, имало граничари, които си вършат работата?!

Уджас, настоящий...

Forza NATO

Отвратителни маджарски фашисти. Немедленно да бъдат изселени обратно в Ханти-Масийск.

dissidentbg

Унгарците са наследници на хуните. Хуните са били конфедерация от множество номадски племена, едно от които е и това на прабългарите. Тази конфедерация се е преселила на Запад от земите отвъд Сибир. От тях са останали българите и маджарите, както наричат себе си унгарците. Но българите ги наричат унгарци, като от името е отпаднало първата буква Х - ХУН(и)гарци. На английски Х си е на мястото. 

F1

По времето на Симеон Велики угрите/ наричани още маджари са живеели около река Дон. Византие ги подкупва и те нападат България от север докъто Симеон воюва на юг с Византия. Угрите правят много золуми. На следващата година. след победата над Византия Симеон Велики праща войската на север срещу угрите. Симеон разделя войската на няколко колони и напредва на фронт от 300 км. като коли всеки настигнат маджар.  Така 400 км. После обръща метлата обратно и като резултат угрите бягат чак до централна Европа.  

wreckage
снимка на wreckage

Тази конфедерация се е преселила на Запад от земите отвъд Сибир.

Од Аляска* ли са дошли? Мамичката им маджарска...

 

 

 

-------------

* известна навремето като Халяска. После Х-то одпаднало. Може да са го изръсили по пътя. 

ЗЛАТИЯ

Било е протетично Х,после наименованието заякнало и протезата станала излишна. 

Влез или се регистрирай за да коментираш

×