Медия без
политическа реклама

Съдът върна в ареста съпругата на жестоко убития Пейо Пеев

Магистратите потвърдиха и постоянното задържане на тъщата на убития

30 Яну. 2024
Тъщата Красимира Трифонова бе докарана в съда с белезници и с пранги на краката
Булфото
Тъщата Красимира Трифонова бе докарана в съда с белезници и с пранги на краката

Софийският апелативен съд върна в ареста Габриела Славова и потвърди постоянното задържане на нейната майка Красимира Трифонова. Решението е окончателно и не може да бъде обжалвано. Двете са обвинени от прокуратурата за умишлено убийство на Пейо Пеев - съпруг на Габриела.

Досега съпругата на убития беше с мярка за неотклонение "домашен арест" с аргумента, че трябва да полага грижи за двете ѝ деца. Децата обаче бяха дадени от социалните служби на грижите на майката на убития мъж. Междувременно прокуратурата обжалва по-леката мярка на Габриела Славова с настояването тя да бъде задържана. Сега съдът се съгласи с държавното обвинение с аргумента, че в момента няма риск за децата, те са настанени при бабата и към момента Славова следва да бъде задържана под стража, тъй като основанието за домашния ѝ арест е отпаднало.

Не изключвам варианта тези две злобни жени самостоятелно да са прикрили всички следи". Това обяви пред журналисти в Стара Загора вътрешният министър като коментар на убийството на Пейо Пеев.  За убийството са обвинени тъщата и съпругата на Пеев.

Сутринта близки на убития Пейо Пеев се събраха пред Съдебната палата с настояване за ареста на Габриела Славова и майка ѝ Красимира Трифонова. Сред тях бяха и бившият депутат Велико Минков, който претендира, че е баща на второто дете на Габриела, както и бащата на убития Пейо Пеев.

Последвайте ни и в google news бутон

Ключови думи:

Пейо Пеев, убийство

Още по темата