Quantcast
Слави Трифонов: Отиваме на изборите сами | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Слави Трифонов: Отиваме на изборите сами

Обновена
6 095
 Снимка: Архив

"В последните дни виждам, че името на партия „Има такъв народ“ и моето име се спрягат като участници в какви ли не предизборни коалиции. Затова искам най-безапелационно да кажа следното: Партия „Има такъв народ“ ще се яви сама на изборите." С това лаконично съобщение на страницата си във Фейсбук Слави Трифонов отхвърля каквито и да било коалиции за предстоящите парламентарни избори. Редовният вот за НС трябва да е идната пролет. 

Изявлението на Трифонов най-вероятно е провокирано от изказването на лидера на ДСБ и съпредседател на Демократична България - Атанас Атанасов, който миналата седмица заяви пред БНТ, че ДБ "в следващия парламент ще се бори да получи управленски мандат и да го реализира със сегашната извънпарламентарна опозиция, защото тези, които днес са в парламента - и управляващи, и опозиция, са статуквото, което ни доведе до това положение. Той уточни, че към момента социологическите проучвания посочват Демократична България, Изправи се.БГ на Мая Манолова и партията на Слави Трифонов като извънпарламентарните политически сили, които ще влязат в следващия парламент.

"Ние сме длъжни да проведем консултации и преговори помежду си", посочи тогава Атанасов.

Преди няколко дни Манолова заяви, че се водят преговори за широко обединение между нейната формация, "Има такъв народ" и "Демократична България" срещу премиера Бойко Борисов. И въпреки че беше попитана директно, не отговори на въпроса за каква коалиция говори - предизборна или следизборна коалиция.

В края на септември пък Тошко Йорданов, зам.председател на "Има такъв народ", обяви, че партията няма да влезе в коалиция с ГЕРБ, ДПС, БСП, НФСБ, ВОЛЯ и ВМРО. "Това включва и "Републиканци за България", тъй като Цветан Цветанов е ГЕРБ",обяви още Йорданов.

 

67

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

ЕС ще задължи производители на ваксини да спазят сроковете за доставка

24.01.2021

Обновена

3658 62
Нинова се прицели в първото място на изборите

23.01.2021

1819 11
Властта закъснява с решаването на ключови изборни проблеми

21.01.2021

ТАНЯ ПЕТКОВА

1084 2

Коментари

Страници

Solace

Е, и?

Getsbi

Поредният кошмар.

Чалгаджията ще надмине по нарцизъм и Тиквоний.

Дан Колов

Дето системата уж го убивала - ми нали тя го направи милионер...и тъпаците му вярват...

Sine_metu

Сами... Учиндолското филиалче гербаво

Мариана Кълвачева

Слави трябва да даде отговор на въпроса, дали има специално отношение към и с американското посолство.

Напоследък се забелязва упорито и устойчиво отбягване на определени теми, въпреки, че телевизията си е негова и забранени теми уж нямало.

Hasta la vista

Ей, Профайлър, я да ни светнеш как козяците бутат в ръцете на избирателите попълнени бюлетини за подходящия/предпочитания от тях кандидат? 

Светозар

Споко. Изборите ще бъдат свободни и честни и проф. Константинов пак ще ги спечели убедително.

Бронщайн
снимка на Бронщайн

и, раз-два-три, и раз-два -три, ихууу

whoever1

слави... ей така преди време се почна с подобно фамилиарничене - бойко... та отидоха 10 години. нищо, че сега вече мое да се чуе по-често асфалтопитек вместо бойко. 10 години нямат друго значение освен 10 години.

тютюн

"искам най-безапелационно да кажа" - леле-мале! Пред тоя не може и да се апелира 😂

Тва зомби откъде изпълзя?

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Поредният смешник, когото българинът ще избере "да го оправи". Уникално прост народ с европейски претенции.

Доц.Трътлев

Машалла Панко, евалла! Долу комунягите и казачоците.

Хумангоид

Славчо - победител в парламентарни избори. Закономерен завършък на българския демократски запъртък.

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

В края на септември пък Тошко Йорданов, зам.председател на "Има такъв народ", обяви, че

 

Този неадекватен титан на баварския хумор за какъв го гласят? Премиер? Министър? Председтел на НС? И ние сми мислим, че сме видели всичко!

Johnny2965

Ще отчетем преброяването на наивниците сред чалгарите (или чалгарите сред наивниците)!

Антей

 

Правилно се отърсва от "лепките".

Няма да става ракета-носител на желаещите хитро да стигнат до върха, я!

 

Слави може и да успее донякъде, ако 20-40 годишните излязат да гласуват.

..А интересно наистина, дали има "съветване" от чужди посолства - все пак сме държава с ограничен суверенитет.

 

⚓️

 

Rosen Nedyalkov

Правилно. Агенти на ДС не ви трябват.

Billy-Joe Winchester

Слави Трифонов и Тошко Йорданов са ми като Бойко Борисов и Цветан Цветанов. ☺️

Бронщайн
снимка на Бронщайн

Росен Петров рано се отдели при Бюреков.

nafta

Атанас Атанасов, който миналата седмица заяви пред БНТ, че ДБ "в следващия парламент ще се бори да получи управленски мандат

Вай, вай, ваййй!!!

 

Друга глупост - Еректирай.БГ няма да има партия и като така няма да може да участва в изборите. 

Трето - кои ще са депутатите на Станиславчо?

Четвърто - а на Мая.Бг?

Пета - Пойзън труа какви ще го играят?

Sine_metu

Пон., 30/11/2020 - 13:36 (нов)

Мариана Кълвачева

Слави трябва да даде отговор на въпроса, дали има специално отношение към и с американското посолство.

 

Защо питаш?

Първо, няма никакво значение дали ще каже.

Второ и главно: защо питаш, а не съобразяваш сама?

Малко ли са въпросите, за които няма за какво да питаш?

Най-важният е „Герб и учиндолци едно и също ли са или да?“

 

Може да си пропуснала нещо, затова ще ти очертая картинката.

Коя бе главната акция на Борисов? Правилно - заявката да ликвидира парламентаризма в България. Как? И тук си права - с „нова“ Конституция, която си е досущ старата, само че със 120 мажоритарни. А кой лансира сия диверсия още преди 5 години? Именно...

 

Впрочем Борисов го каза в прав текст още септември: „От 5 години работим по проекта.“ Преди 5 години Герб и не споменаваше за конституции. Та с кого са напърдяли в едно гърне въпросния проект?

Мариана Кълвачева

Така, и пак стигаме до главния въпрос, а той е, защо да не ходим за гъби ?

Но, то ... май няма и да ни се наложи да избираме дали за гъби или на избори, така както е тръгна света изборите ще са ни последната грижа.

Оцеляването ще ни се озори и то не чак толкова материалното, макар, че и до него опряхме.

За оцеляване на мозъците говорим, те са в опасност.

Хора, четете книги и то от старите. До някаква степен спасяват положението.

Льо Клер

Имаше такава полезна функция "игнор". Толкова необходима за троловете-игноранти!

whoever1

илитерати по-скоро?

Epikur

 

 Не се наемам с предсказания относно "Има такъв народ", но предполагам че ако(както пише колега по-горе) излязат 20-40 годишните да гласуват, както и ако не направят измами с гласоподавателите зад граница, партията има големи шансове.

   Виждам от коментарите, че доста хора тук ненавиждат Трифонов, оттам и партията му. Но предполагам, че същите са следили през последните 20 години гостуванията на забележителни хора от целия свят в предаванията му. При това от всички области на съвременния живот. Напълно безплатно за тях, благодарение на забележително високия рейтинг на "Шоуто". Вероятно всички са наясно, че евенуалния гост, първо проверява рейтинга и едва тогава дава съгласие за участие или не.

  Сега е лесно да плюеш, това е евтино и безплатно. Но обективния човек следва да отчете, че да се задържиш толкова време на върха, да изградиш и запазиш великолепен бенд, балет певци, да създадеш конкурси за деца, хорове, риалити проекти и какво ли още не, може да стане само с желязна дисциплина и ред. Струва ми се че тези неща днес тотално отсъстват от държавата, заменени с хаос, корупция, беззаконие.

    Не рекламирам тази партия, самият аз все още не съм избистрил позицията си, знам само за кого няма да гласувам. Но когато оценяваме някого, добре е да забравим пристрастията си и да се опитаме да бъдем обективни. Защото рискът отново да се подведем по"харизма" няма да ни доведе до нещо добро. Изпитваме го толкова години..

hamel

Не се наемам с предсказания относно "Има такъв народ", но предполагам че ако(както пише колега по-горе) излязат 20-40 годишните да гласуват, както и ако не направят измами с гласоподавателите зад граница, партията има големи шансове.

Има шанцове - да се осере зрелищно и феерично, както казваше ЗИП-ът

Simplicissima
снимка на Simplicissima

Атанас Атанасов отговори на настойчиво повторено питане с кого Демократична България биха могли да работят.

В отговора си беше много пестелив и точен: ще се борят да направят управляващо мнозинство в парламента.

Ако имаше грам смисъл у главите на славчовата разпасана банда от рядко боси момчетии, щяха да разберат, че и дума не може да става за предизборна коалиция. За каквато Атанасов изобщо не спомена. Та за какво са притрябвали на приличните хора такива карикатури на най-изпадналия популизъм? Но след изборите ще е необходимо мнозинство в парламента срещу доста по-опитните популисти от ГЕРБ. То отсега е ясно, че преговорите с несъстоятелните хора около Слафчо нищо полезно няма да дадат. Ама що да не ги подложат на изпит? Що да не направят да лъсне несъстоятелността им? Да не им погледат сеира? И да ги принудят да се определят по-ясно.

nafta

Ама що да не ги подложат на изпит? Що да не направят да лъсне несъстоятелността им? Да не им погледат сеира? И да ги принудят да се определят по-ясно.

Едно време, когато партията на Сидеров издигна за евродепутат великия и недостижим интелект на Слави Бинев, че и го избраха, Бареков в интервю след изборите го направи да изглежда като абсолютен дебил. От което никой не се трогна особено. А години по-късно направилият го на дебил сам отиде в европарламата и сам изглеждаше като такъв. Същото беше положението и с новоизлюпените царски депутати. По-късно и герберските.

Та, дали геният на Атанасов ще направи да лъсне несъстоятелността на хората на Трифонов, няма никакво значение. Битият си е бит, избраният си е избран. И му дреме за избралите го.

Dani Kirilov
снимка на Dani Kirilov

Но обективния човек следва да отчете, че да се задържиш толкова време на върха, да изградиш и запазиш великолепен бенд, балет певци, да създадеш конкурси за деца, хорове, риалити проекти и какво ли още не, може да стане само с желязна дисциплина и ред. Струва ми се че тези неща днес тотално отсъстват от държавата, заменени с хаос, корупция, беззаконие.

 

Ти усещаш ли се колко си нелеп да сравняваш държавното управление с успешно чалга-шоу? Вие с такива доводи вкарахте и Марешки, и патриоти, и всякаква паплач в парламента и именно заради тези "професионалисти" държавата е на този хал.

Epikur

 

 Дани Кирилов, дали схващаш, че когато някой изразява лично мнение, което не съвпада с твоето да бързаш с оскърбленията е най-меко казано неприлично. С удоволствие ще те уведомя, че имам изключително богат речник и арсенал от най-меки, до най-хард обиди, но тук в тази медия не съм ги използвал, защото съм преценил че нивото е по-високо. (Пиша и на други места, там съм давал свобода на всичко).

      Затова, моля опитай се да бъдеш въздържан. Ако имаш високо кръвно, почакай го да се нормализира и тогава пиши.

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш