Медия без
политическа реклама

Депутат от НФСБ нарече гражданите "стадо"

Крайно време е премиерът да размаха тоягата и да вкара стадото в кошарата, смята Валентин Касабов

25 Авг. 2020
BGNES

Депутатът от НФСБ в управляващата коалиция Валентин Касабов определи българските граждани като стадо, което се е взелo за глутница. "Страшно е когато тълпата, стадото в един момент решава и се взема за глутница. Крайно време е собственикът, овчарят да размаха тоягата и да вкара стадото в кошарата. Това трябва да го направи министър-председателят", изрази мнение той пред Нова тв.

По негови думи протестиращите граждани не са народът, а 200-300 човека, от които по-голямата част са платени от "господарят в Дубай или някъде другаде". "Там се плаща и всичко останало е цирк", категоричен е Касабов. Той даде пример с протестите срещу Валери Симеонов от миналата година, когато майките на деца с увреждания от "Системата ни убива" искаха неговата оставка като вицепремиер. "Тогава се даваше по 150-200 лв. на вечер. Това е показано, доказано, но голяма част от медиите мълчаха", смята депутатът.

За президента Румен Радев народният представител заяви, че "този човек не е адекватен и не е на мястото си. „Имаме един президент, който се губи в събитията, в миналото, все още не е изтрил старото тоталитарно мислене. Той си представя, че държавата е тоталитарна казарма. Вдигнал е вместо националния флаг, флагът на черепа и костите. Черепът е ясен, костите е това, което ще се случи, ако недай си Боже“, каза още Касабов.

„За нас е неприемливо. Представете си в тази обстановка президентът, който и да е той, с големи правомощия и с манталитета на Радев, какво ще се случи? Гражданска война, ще се лее кръв! Много е опасно”, категоричен е също депутатът.

Отвратително!Депутат.Срам ме е....

Posted by Boris Hikov on Monday, August 24, 2020

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата

ОЩЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

ГЕРБ затваря кранчето на лесните пари за безработица

12 Юли 2024

Пламна подлезът на централна метростанция

14 Юли 2024

Лагерите в ДПС се обвиняват в етническа омраза

12 Юли 2024

МВР спира временно всички услуги за лични карти, книжки и паспорти

12 Юли 2024

Хасан Азис е спряган за лидер на ДПС

14 Юли 2024