Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Вътрешният министър с признание: ще кажа на кого съм човек!

ТАМ ДО РЕМОНТА НА ШИШМАН
Вътрешният министър най-после разкри на кого е човек - въпрос, над който последните дни умуват много изследователи на политическия живот у нас. 
Министърът се въртеше около църквата "Седмочисленици" в София, където събра няколко полицаи, дегизирани като граждани, които после разпространиха като апостоли-клюкари словото му. 
Министърът обясни на хората си: 
"Аз съм консенсусно назначение на цялата Сглобка, това ще обяснявате. За моите действия отговарят всички лидери от Конституционното мнозинство в парламента. Само че има някои тънкости. За това напоследък често се говори. От една страна, аз съм предложение на Кирил Петков, това няколко пъти го разказва пред журналисти и Бойко Борисов. Това е вярно, аз съм номиниран за министър от Кирил Петков, така че съм човек на ПП-ДБ. Но в същото време мощна подкрепа получавам от Бойко Борисов и Делян Пеевски, от ГЕРБ-ДПС като цяло. И колежката Сачева се раздава по студиата да ме защитава, и кой ли още не доказва, че аз съм достоен министър и работя в полза на обществото. Подкрепата за мен е солидна и за това има тежки причини. Сега ще ви го обясня, но трябва да внимавате, защото ще го повторя и пак може да не разберете, а трябва и сами да го обяснявате. Работата е следната. Когато полицаите ми ритат в корема момичета и малтретират безпомощни човеци, тогава съм назначение на Кирил Петков и отговорност трябва да понесе ПП-ДБ. Но когато хилядите доблестни полицаи изпълняват в най-тежки условия дълга си към обществото, аз заслужено получавам подкрепата на г-н Пеевски и г-н Борисов. Когато полицаите ми изнасилват козички, аз признавам пропуските си като ръководител, назначен от Кирил Петков. Когато обаче масата доблестни служители на реда успяват с нечовешки усилия да опазят реда в европейската ни столица, тогава аз съм човек на Пеевски и Борисов, защото те имат истински положително влияние върху мен и работата ми. А Кирил Петков и ПП-ДБ се опитват да ме оплетат в зависимости, оказват ми пагубно влияние, канят ме на кино, на стрийптийз, на пица с кристали и райски газ, пращат ми дилъри-травестити да ме съблазняват и какви ли още не номера, с които искат да ме комптрометират, унизят и унищожат. Успоредно с което ще унищожат и гражданския ред в страната, който се крепи на здравите части в МВР, БФС и тази част от българската политика, която се изработва и прокарва по утвърден стандарт" - завърши методичките си министърът и агентите му се пръснаха из пазарите и кенефите да разпространяват контролираните клюки за шефа си. 
Преди да се разлетят агентите, министърът пусна и няколко сочни слуха за себе си - че уж предотвратил атентат в църквата "Седмочисленици", че в Черната джамия не бият и че помагал тайно на бедните. Поколеба се дали да не си припише връзка с някоя нашумяла хубавица, но се отказа, защото не се сети за някоя конкретна, пък и му се видя съвсем неправдоподобно. 
Вътрешният министър се прибра да работи цяла нощ в конспиративна квартира, маскирана като публичен дом, защото се опасяваше, че някъде полицаите бият хора - заради лошото влияние на ПП-ДБ върху вътрешния министър. 

Още по темата