Медия без
политическа реклама

Реконтра

Патриотичен рап

01 Окт. 2018
Три папи са ме галИли по главата и цял президент ми е бил подчемберен.
Три папи са ме галИли по главата и цял президент ми е бил подчемберен.

След като будната съвест на родния патриотизъм, известна още като Ангел Джамбазки, обяви конкурс за патриотичен рап, ние направихме всичко възможно, за да се докопаме до информация кои точно политически партии са изпратили свои представители да вземат участие в състезанието. Така че в името на читателя и с помощта на частни детективи, продажни чиновници, агресивни контрольори и един заспал портиер, успяхме да стигнем до оригиналния списък с репертоара на политическите участници в конкурса за патриотичен рап.

Атака

За съжаление Волен Сидеров е бил дисквалифициран още в самото начало на конкурса, тъй като вместо свое музикално произведение, е изпълнил на развален руски последния химн на СССР.

ВМРО

Любимият ни трапезен воевода Красимир Каракачанов е изпял своя автентична версия на известната песен от 1986-а In the army now, но с гайда и нахлупен наобратно калпак. Свидетели твърдят, че никой не е останал до края на изпълнението му, като двама от журито патриотично са се хвърлили директно през прозорците, без дори да ги отварят.

ГЕРБ

Министър-председателят Бойко Борисов е изпълнил своя най-известен хит „Три папи са ме галили по главата“. Специално за конкурса обаче веднага след припева премиерът е добавил и кратък нов бийт, в който на фона на тъжно, но мелодично пиано, агресира срещу всички гадове в държавата, които му разтягат менискуса. На края на песента, разбира се, споменава и за историческото си ръкуване с американския президент Доналд Тръмп, което всъщност е доста хитър ход, тъй като директно препраща към по-стария му интернационален хит „Конграчюлейшън“.

Николай Бареков

Лидерът на онази отдавна разпаднала се партия, за която вече никой не си спомня, е взел участие в конкурса с изпълнение на своя оригинален хит „Баджак, баджак“, посветен на българската журналистика и дамите в нея. Членовете на журито обаче са се почувствали силно омерзени, защото са възприели изпълнението на Николай Бареков като долна мазна чалга, следствие на което са дисквалифицирали участника. Усещайки, че ще бъде дисквалифициран, участникът направи изпреварващ ход и обяви, че се самоизпраща в изгнание, веднага след като му свърши мандатът в Европарламента.

Цветан Василев (от Сърбия)

Бившият управител на скандално фалиралата КТБ очаквано не дойде на музикалното състезания. Вместо него в залата пристигна адвокатът му и прочете поредното отворено писмо на своя клиент. Този път писмото било в рими.

БСП

Борбената другарка Корнелия Нинова се е явила на рап конкурса, придружена от чумава козичка и изпълнила обичайното си и втръснало на всички парче „Оставка! Дайте ни пак властта, ние сме различни!“. Вследствие на изпълнението й членовете на журито заспали. Заспала и самата Корнелия Нинова. 

НФСБ

Господин Валери Симеонов, известен със своя агресивен стил, се появил на музикалното състезание изключително изнервен, но не е рапирал. За сметка на това, в името на народа, се разкрещял - какъв е тоя шум тука, след което с полиция е иззел наличната техника и преждевременно прекратил конкурса.

 

Последвайте ни и в google news бутон