facebook
twitter

После

Реконтра

Папатаци на рояци

649
Котка в чувал

- Здравейте, мили мои зрители, тази вечер нашите папатаци ще разкрият цялата непоказвана никога и никъде досега истина за това, което никога не ви е интересувало, но пък не ви и засяга. Настанете се удобно, започваме! Моля, видео!

Виждате, че нашият папатак номер едно вече се е заредил на улицата пред дома на най-популярната личност в последно време, собственик на това, онова, други такива и нещо отгоре, по съвместителство - председател на предизборен щаб и бивш такъв и онакъв. Ето го, излиза, отбелязваме, че старателно проверява пощенската си кутия, само че в нея няма нищо – очевидно не е абонат на нито едно от жълтите издания, което е жалко, защото щеше да научи много за себе си, но това само по себе си вече е новина!

Той носи торбичка с боклук – интересно, какво ли ще прави с нея? Невероятно, мили мои зрители, той отива до контейнера и собственоръчно я пуска в него. Докато си изтупва ръцете от мръсотията и се насочва към колата си, нашият папатак номер две ще провери какво точно е изхвърлил и дали вътре не е бил пакетиран бивш коалиционен партньор… За наша и ваша радост – труп няма, има само обелки от картофи – което показва, че освен, че е собственик на това, онова и други, нашият герой спазва строго народните и християнски обичаи. Няма дори рибешки гръбнак сред обелките! Такива лидери са нужни на нацията!

Но, да продължим, той вече е в колата си и потегля, като строго спазва и правилата за уличното движение, забелязвате как внимателно пресича двойната непрекъсната лента, без да пречи на насрещното движение, дори прави път на бабичката, която опитва да мине пред него на зелено – ако през зебрата преминаваше мравка, със сигурност щеше да направи път и на нея, забележително, не мислите ли?

Колата с нашия герой, следвана от двете коли на нашите папатаци, се насочва към известен столичен мол, става все по-интересно, виден български политик ще опита да влезе инкогнито сред недотам видните граждани, за да си купи нещо – чорапи може би, а ако продължим да мечтаем - може би – и някакво бельо? Не ви ли е любопитно какво ще бъде на цвят? И – дали ще има картинки по него? Вие, мили зрители, знаете, че нашето предаване строго спазва европейския регламент за опазване на личните данни, но според нашите юристи всичко в политическата дейност трябва да бъде чисто и прозрачно – намеренията, делата, дори и бельото! Ние се борим за пълна прозрачност на живота на станалите известни по една или друга, а в някои случаи - и без причина.

Колата внимателно паркира, но не пред мола, както всички очакваме, а пред съседния магазин за облекло втора ръка, в превод на български – секънд хенд. Необичайно и оригинално, не мислите ли? За съжаление, нашият папатак с номер три не може да влезе в магазина, защото ще бъде забелязан, а не това е нашата цел. Но тайно ще опитаме да снимаме през витрината, на която виждаме изписано, че новото зареждане ще бъде чак в понеделник, както и че парцалите вътре вече не се продават на килограм. Това у нас е отдавна отречен маркетингов трик.

Засичаме по часовник – не се бави много, и излиза с две найлонови торбички, тъмни на цвят, без рекламни надписи, невероятно, скъпи зрители, вътре нещо мърда! С риск да бъде забелязан нашият папатак номер четири почти съвсем случайно минава край колата в момента, в който двете торбички заемат мястото си най-отзад – в багажника, и скритата му камера улавя нещо неописуемо – във всяка от двете найлонови торбички мърда по една съвсем истинска политическа партия, вярно, секънд хенд, но видимо добре запазена и годна за втора употреба! Продавачката излиза от магазина, тича към колата и предлага, очевидно – като бонус за добрата покупка, и трета партия, но нашият лидер скромно отказва – очевидно смята, че тия двете са му предостатъчни и благородно не смята да лишава други свои колеги от възможността за полезна и изгодна покупка.

Багажникът на колата се затваря, тя потегля по широката градска магистрала… Какво ли ще прави с напазаруваното?

Надяваме се да научим заедно – нашите папатаци го следят на рояци!

Но всички пикантни подробности – след рекламите!

Все още няма коментари

Още

Обзор на добрите предложения (става дума за пари)

14.06.2019

Весел Цанков

787 1
Ти! Дерадикализира ли си?

13.06.2019

Румен Белчев

739 1
Този кокал чужд

12.06.2019

Георги Гълов

644

Влез или се регистрирай за да коментираш

×