Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Израелският експерт огледа останките от самолета на Пригожин

Атентатът срещу Гешев беше по-страшен, оценява експертът

Pixabay

МЕСТО ВСТРЕЧИ ИЗМЕНИТЬ НЕЛЬЗЯ

Само час след падането на самолета на Евгений Пригожин заедно с командването на ЧВК "Вагнер" в Тверска област, малко преди ФСБ да се появи на лобното място, там беше прочутият Израелски експерт, когото познаваме още от атентата срещу бившия главен прокурор на Република България Иван Гешев. 

Бизнес самолетът Embraer 600, принадлежащ на собственика на частната военна компания “Вагнер” Евгений Пригожин, с номер RA-02795 се разби надвечер в сряда край село Куженкино, Тверска област, съобщават руските агенции. На борда му е имало 10 души - 7 пътници и 3 души екипаж.

Недълго преди гибелта на самолета експертът кацнал в Твер, както често се случва в кариерата му - точно навреме, за да направи оглед на голям атентат по горещи следи и да даде експертна оценка. 

Нашата медия също бе на мястото на събитието още преди да се случи и само пред нашия Фейк бюлетин Израелският експерт сподели първите си впечатления и категорични изводи. Много преди останалите официални и неофициални източници Израелският експерт потвърди, че на борда на разбилия се самолет са били всички най-важни главорези от Частната военна кампания "Вагнер" - собственикът Пригожин, дясната му ръка Уткин и други. Това експертът установи с полеви тест на обгорелите останки, който даде показания, че мъртвите са били доказани канибали.  

Израелският експерт заяви също така, че самолетът не е претърпял техническа авария, на Пригожин не му е паднал самолетът, а си е свален от руската армия по всички правила на военното изкуство. 

"И въпреки всичко, атентатът срещу бившия главен прокурор на България беше много по-страшен" - сравнява експертът и косите му настръхват от спомена.

Колко по-страшен? - пита обществото.

"Колкото и да е странно!" - отговаря Израелският експерт и се дематериализира, за да се появи точно навреме на следващия зловещ атентат. 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Ще се осъществи ли ротацията във властта?