facebook
twitter

Спорт

Треньорът на "Берое" се усъмни в част от играчите си

349
BEROE.BG
Александър Томаш

Съмнения в искреността на част от футболистите си изрази треньорът на "Берое" Александър Томаш след домакинската загуба с 0:1 от "Витоша" (Бистрица) в последен мач от XXV кръг в Първа лига. "Аз винаги съм бил искрен с футболистите, така съм и в живота. Когато срещу теб усетиш неискреност, тогава е лошо... След тази игра не искам да говоря за цели, но съм разочарован страшно много от футболисти. Ще им го предам лично", каза Томаш пред "Нова спорт".

Спортният директор на "Берое" Валентин Грудев също нападна отбора и заговори за чистка: "Бездушие от 80% от футболистите! За мен това е престъпление... Някои от играчите трябва да се замислят за бъдещето си. Най-вероятно ще стигнем до раздяла с някои от тях, които си имат договори".

Грудев обаче не даде да се продума за оставка на Томаш, каквато поискаха феновете след мача. "Всеки отбор има такива моменти и точно сега не вярвам, че някаква оставка ще промени нещо", каза шефът. Томаш също не бе склонен да напусне: "Оставката не е решение за мен. Искам да играем футбола, който обичам да играе отборът ми."

Отливът на феновете след слабите игри на отбора обаче е факт. Срещу "Витоша" на трибуните имаше около 200 души.

Ключови думи:

Берое, Александър Томаш
Все още няма коментари

Още

Бербатов вече не е актуален и за "Берое"

22.03.2019

207
Директор на "Армията" сравни "ЦСКА-София" с "Ювентус"

18.03.2019

242
"Левски ЛУКойл" спечели първата Купа на България в историята си

05.03.2019

34

Влез или се регистрирай за да коментираш

×