facebook
twitter

Спорт

В САЩ: Пулев няма да повтори ситуацията със Суши

281
Ютюб

Кубрат Пулев си е взел поука от скандала с американската репортерка Дженифър Равало, популярна като Джени Суши, и повече няма да се постави в подобна ситуация. Това обяви Барет Морис, координатор към университета в Лас Вегас, който води курса срещу сексуален тормоз, в който българският боксьор трябваше да участва заради целувката си със Суши. Пулев остана без лиценз от Спортната комисия на Калифорния, а освен във въпросния курс трябваше да участва и в дискусия за проблемите на жените в журналистиката, организирана също от университета в Лас Вегас.

"Едно от нещата, които Пулев направи след курса, е да публикува в социалните мрежи, че е сбъркал, и да поиска от феновете си да не пишат негативни неща за репортерката. Това са важни стъпки, след като направиш грешка. Сигурен съм, че Пулев никога повече няма да е в подобна ситуация. Мисля, че си взе поука. Съдя от това къде беше преди началото на курса и след него", каза Морис пред в. "Лас Вегас Сън".

Самият Пулев отново обяви, че е допуснал грешка: "Научих, че има тънка линия, която не трябва да прекрачваш, а аз го направих. Направих грешка и си взех поука. Още след инцидента знаех, че съм сбъркал. Взех си урок. Моята грешка може да помогне на други хора да не правят нещо такова."

3

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Панталеев: Крайно време беше да взема медал

20.09.2019

51
Панталеев взе медал на световното по бокс с бой над шампиона

19.09.2019

327 1
Пулев ще гледа на живо реванша между Руис и Джошуа

19.09.2019

29

Коментари

Сармат
снимка на Сармат

Да бе да...той червея си е тъп ся чакаме да цалуне Чък Норис

Доси

Признавам че Кубрат Пулев съвсем не ми е любимец като състезател... нито пък техниката му на боксиране ме впечатлява особено... историята със Суши изобщо не я коментирам, там наистина Пулев надмина себе си... обаче, супер се дразня от някакви недоклатени комплексирани хетърчета дето не пропускат да плюнат под ВСЯКА статия за Кобрата! 

Сармат
снимка на Сармат

Мен ли визираш? Какво хейтърско? каква статия ? дописка с 50 % неистини. Да те изклатят ли чакаш/?

И що не си коментираш дописката  и не се занимаваш с потребители далеч от нискототи ментално ниво??

и я поясни  какво е "недоклатени комплексирани хетърчета"?

Нито знаеш какво е комплекс нито хейтър  но виж за  клатене си наясно..

Влез или се регистрирай за да коментираш

×