facebook
twitter

Спорт

Румънецът: Обиждаха ме цял мач, не съм провокатор

287
СПОРТАЛ

"Чудя се с какво съм подразнил публиката на "Левски", не съм имал такова намерение", заяви румънският защитник на "Лудогорец" Козмин Моци пред "Спортал". 

"Реагирах така, както са го правили и ще го правят хиляди футболисти. Не съм имал за цел да провокирам никого, не съм обиждал никого. Мен ме обиждаха през целия мач, скандирайки грозни неща - допълни Моци. - Тази истерия е излишна. Изненадан съм от поведението на шефовете в "Левски" - не смятам за правилно да говорят за мое наказание, след като просто изразих радостта си. Не направих никакви жестове. Дори не си свалих фланелката, а получих втори жълт и червен картон. Какво да прави един футболист, ако не да се радва, когато вкара гол?"

От "Лудогорец" също го защитиха. "Моци просто изрази своята радост, има право да се радва. В съблекалнята ли да се радва?! Гарантирам, че не е умишлено от негова страна. Той е емоционален играч, затова е най-обичаният футболист в България", заяви изп. шеф Ангел Петричев. А капитанът Светослав Дяков допълни: "Моци бе провокиран и обиждан от първата минута. Нашият отбор е зад него”.

Треньорът Стойчо Стоев обаче заяви, че ще смъмри румънеца. "Не трябваше да се радва пред чуждата агитка. Ще си поговорим с него. Който е играл футбол, знае какво е израз на радост. Не го оправдавам, трябваше да се зарадва нормално", каза Стоев.

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Павел Колев: За "Левски" е най-важно да си изчисти репутацията и дълговете

19.04.2019

109
Стотици изпратиха легендарния Сашо Костов

18.04.2019

43
БФС бе по-строг с "Левски", отколкото с Моци

17.04.2019

366

Коментари

Sir Mano

трябваше да се зарадва нормално

Абе тия нормални ли са?

 

Докато има говеда, ще има и касапи!

Влез или се регистрирай за да коментираш

×