facebook
twitter

Спорт

Румънецът: Обиждаха ме цял мач, не съм провокатор

288
СПОРТАЛ

"Чудя се с какво съм подразнил публиката на "Левски", не съм имал такова намерение", заяви румънският защитник на "Лудогорец" Козмин Моци пред "Спортал". 

"Реагирах така, както са го правили и ще го правят хиляди футболисти. Не съм имал за цел да провокирам никого, не съм обиждал никого. Мен ме обиждаха през целия мач, скандирайки грозни неща - допълни Моци. - Тази истерия е излишна. Изненадан съм от поведението на шефовете в "Левски" - не смятам за правилно да говорят за мое наказание, след като просто изразих радостта си. Не направих никакви жестове. Дори не си свалих фланелката, а получих втори жълт и червен картон. Какво да прави един футболист, ако не да се радва, когато вкара гол?"

От "Лудогорец" също го защитиха. "Моци просто изрази своята радост, има право да се радва. В съблекалнята ли да се радва?! Гарантирам, че не е умишлено от негова страна. Той е емоционален играч, затова е най-обичаният футболист в България", заяви изп. шеф Ангел Петричев. А капитанът Светослав Дяков допълни: "Моци бе провокиран и обиждан от първата минута. Нашият отбор е зад него”.

Треньорът Стойчо Стоев обаче заяви, че ще смъмри румънеца. "Не трябваше да се радва пред чуждата агитка. Ще си поговорим с него. Който е играл футбол, знае какво е израз на радост. Не го оправдавам, трябваше да се зарадва нормално", каза Стоев.

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Фенове на "Левски" били в основата на расизма у нас

14.10.2019

173
Хубчев вече е нарочил играчи за гонене от "Левски"

14.10.2019

130
И.д. треньор на "Лудогорец" обяви "Левски" за единствен конкурент

11.10.2019

282

Коментари

Sir Mano

трябваше да се зарадва нормално

Абе тия нормални ли са?

 

Докато има говеда, ще има и касапи!

Влез или се регистрирай за да коментираш

×