facebook
twitter

Спорт

Руис: Искам повече от 15 минути слава, ще бия Джошуа отново

91
ЕПА/БГНЕС
Анди Руис е сигурен, че в реванша в Саудитска Арабия ще бие Антъни Джошуа така, както го направи в първия мач в Ню Йорк.

Световният шампион по бокс в тежка категория Анди Руис-младши е сигурен, че ще победи Антъни Джошуа и в реванша в Саудитска Арабия на 7 декември. В първия мач на 1 юни в Ню Йорк мексиканецът с американски паспорт шокира съперника си и му взе титлите с нокаут в 7-ия рунд. Двамата застанаха очи в очи за първи път след онзи мач на първата пресконференция преди реванша. Руис е критикуван, че не се отнася сериозно към реванша и се разсейва с рекламни събития, но той смята, че това не му пречи.

"Много хора казват, че не тренирам, но имам много отговорности. Гладът ми остава. Не искам само 15 минути слава, искам това да продължи, да съм шампион години наред. Ще го бия по същия начин, по който го бих на 1 юни, и ще докажа на всички, че грешат", каза шампионът.

Джошуа пък е сигурен, че си е взел поуки от загубата и този път ще спечели. "Една малка спънка не трябва да те променя като човек. Трябва да си останеш такъв, какъвто си. Аз вече го познавам. Знам какво мога, знам какво може и той. Знам му силните страни, но и слабите. Ще трябва да покажа слабостите му. В първия мач можех да бъда малко по-умен, след като го свалих в нокдаун. Но идва реваншът, а той ще е шампион само до 7 декември."

Все още няма коментари

Още

Наш боксьор отпадна от световното първенство

13.09.2019

55
Промоутър: Руис ще бие Джошуа отново, но ще загуби от Пулев

13.09.2019

5527
Б. Асенов тръгна мощно на световното по бокс

12.09.2019

81

Влез или се регистрирай за да коментираш

×