facebook
twitter

Спорт

Пулев ще гледа на живо реванша между Руис и Джошуа

34
Фейсбук

Кубрат Пулев планира да гледа на живо реванша между Анди Руис и Антъни Джошуа за три от световните титли по бокс в тежка категория на 7 декември в Саудитска Арабия. Българинът трябва да срещне победителя от този мач до края на май 2020 г. Преди това Пулев ще се бие на 9 ноември във Фресно, Калифорния, като съперникът му още не е ясен.

"Чувствам се добре. Преди това имам мач на 9 ноември в Калифорния. След това чакам победителя от реванша между Руис и Джошуа. Готов съм за големия мач, готов съм да стана световен шампион. Ще отида в Саудитска Арабия да гледам реванша им", заяви Пулев, a попитан дали ще се качи на ринга, за да застане очи в очи с победителя, отговори с "Може би".

Според българина Руис ще победи Джошуа за втори път. Пулев смята, че евентуален мач с Джошуа ще е по-забавен от такъв с Руис: "Вероятно срещу Джошуа ще е по-забавно, защото той е едър, силен, може би ще е по-забавно, ще е по-драматичен мач за хората, за телевизиите, за шоуто."

На въпрос кой е най-добрият боксьор в момента, Пулев отговори: "В близко бъдеще хората ще видят, че Кубрат Пулев ще е новият световен шампион."

Все още няма коментари

Още

Среща между федерациите определя кога Пулев ще се бие с Джошуа

13.12.2019

9
Джошуа: Пулев има голям опит и идва от боксово семейство

12.12.2019

80
IBF дава 30 дни на Джошуа и Пулев да се разберат за мач

11.12.2019

92 1

Влез или се регистрирай за да коментираш

×