facebook
twitter

Спорт

Пулев отпадна от сметките на Джошуа за 1 юни заради целувката

326
Ютюб

Кубрат Пулев няма как да срещне Антъни Джошуа на 1 юни заради временно отнетия си лиценз в Калифорния за целувката с репортерката Дженифър Равало. Това обяви промоутърът на българина в САЩ Боб Аръм.

Световният шампион Джошуа си търси нов съперник, след като Джарел Милър даде положителна допинг проба и Пулев бе един от вариантите. Аръм обаче обясни, че първо трябва да мине изслушването на спортната комисия на Калифорния, насрочено за 14 май. 87-годишният промоутър очаква българинът да не бъде наказван по-сериозно, но все пак се застрахова, че такъв вариант съществува.

"Пулев не може да бъде заместник, а причината е, че все още е без лиценз заради целувката с журналистка или не знам точно каква. Изслушването е в средата на май. Мисля, че всичко ще е наред, но никога не знаеш. Не мисля, че Пулев би бил щастлив да приеме такъв мач сега, но дори и да го беше направил, няма как да приемем и след това комисията в Калифорния да реши, че му удължава времето без лиценз, например", каза Аръм пред Boxing Social. Българинът има гарантиран мач с Джошуа в качеството си на задължителен претендент за титлата на IBF.

Според сайта BoxingNews24 заместникът на Милър ще прибере $10 млн. Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, обяви, че основното му желание е Луис Ортис да замени американеца. "Говорих с мениджъра на Ортис, но те смятат, че остава прекалено малко време за подготовка. Преговаряме с всички боксьори от топ 15", каза Хърн.

Милър пък обяви, че не е вземал допинг умишлено и ще обжалва решението на комисията в Ню Йорк, която вече спря лиценза му.

Ключови думи:

бокс, Кубрат Пулев
1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Пулев: Съжалявам за целувката с Джени, но няма да ѝ падам на колене

16.05.2019

563
Комисията в Калифорния потвърди победата на Кубрат срещу Богдан Дину

16.05.2019

72
Наказаха Кубрат Пулев за шест месеца и го глобиха $2500

15.05.2019

4126 59

Коментари

сталкер пустиняк

Ами пълен глупак е нашичкият боксьор!

Не само можеше да се боксира, можеше и да спечели, но дори и да не го направи, взима 10 млн. долара. И това всичкото изпусна заради келешлъка си.  

Влез или се регистрирай за да коментираш

×